Aviokompānija pasažierus apdāvina Ziemassvētkos

Kanādas lidsabiedrība WestJet gan maziem, gan lieliem ceļotājiem ļāvusi atkal noticēt Ziemassvētku vecītim. Tā vietā, lai brīvdienās pasažierus apbēdinātu ar ziņām par reisu kavēšanos vai nozaudētu bagāžu, lidsabiedrība saviem klientiem sagādāja pavisam citādu Ziemassvētku pārsteigumu.

Izmantojot interaktīvu Ziemassvētku vecīša stendu, aviosabiedrība WestJet 250 pasažieriem Toronto un Hamiltonas starptautiskajās lidostās vaicāja, kādas dāvanas viņi vēlētos saņemt svētkos. Vēlmju sarakstā ietilpa visdažādākās mantas – sākot no apakšveļas līdz "televizoram ar lielu ekrānu".

Kad pasažieri kāpa uz lidmašīnu klāja un devās uz savu iecerēto galamērķi Kalgari, vairāk nekā 150 lidsabiedrības darbinieki nekavējoties steidzās uz vietējiem tirdzniecības centriem. Viņi, uz brīdi kļūstot par Ziemassvētku vecīša palīgiem, čakli strādāja pie dāvanu iegādes un iesaiņošanas, lai tās varētu pasniegt brīdī, kad pasažieri piezemēsies Kalgari lidostā.

Liels bija ceļotāju pārsteigums, kad viņi uz bagāžas konveijera ieraudzīja savas sapņu dāvanas. Valdot patiesam priekam un līksmībai, daži pasažieri notikušo nodēvēja par "īstu Ziemassvētku brīnumu".

Četrus mēnešus plānotais projekts WestJet kalpojis arī kā lieliska reklāmas kampaņa. Turklāt aviokompānija solījusi, ka ģimenēm plāno dāvināt arī bezmaksas brīvdienu lidojumus, ja projekta videoklipa skatījumu skaits pārsniegs 200 000. Tiesa gan, jau šobrīd tas apskatīts vairāk nekā 15 miljonus reižu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 28.05.2024 Dienvidu saule un šarms Maljorkā!  Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kas ilgojas pēc saules un siltuma, mīl neparastus dabasskatus un patīk gozēties lieliskās pludmalēs Vidusjūras krastā. | Skatīt vairāk
no 576.00 EUR
Laimes un paradīzes sala KRĒTA no 275 EUR! Latvia Tours
Krētā nav lielu pilsētu, tai raksturīgas mazas pilsētiņas, ciemati. Salā ir ideāli apstākļi atpūtai, jo šeit ir vairāk nekā 300 saulainu dienu | Skatīt vairāk
no 257 EUR
Mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki Talsu novada TIC
Apvienojoties aktīvajiem vietējiem un apkaimes iedzīvotājiem, 31. maijā pirmo reizi tiks svinēti mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 25.05.2024 “ŠEFA UZKODAS” pasākumu mājas Dvietē TAKA
Dvietē atrodas pasākumu māja, kuru var rezervēt un rīkot pilnīgi jebko! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.88888884sec.