Britu pilots ziņo par "cigārveida" NLO

Kāds britu pilots ziņojis par neidentificētu lidojošu objektu, kurš viņa vadītajam aviolainerim patraucies garām vien dažu metru attālumā.

Incidents noticis aptuveni 30 kilometrus uz rietumiem no Londonas Hītrovas lidostas 2013. gada jūlijā, ap pulksten 18 vakarā. Kā minēts pilota liecībā, viņa redzētais objekts līdzinājies "regbija bumbai". Turklāt, tam strauji tuvojoties lidmašīnai, pilots bijis pārliecināts, ka notiks sadursme, tādēļ viņš esot izbijies un pieliecies.

Drīz pēc notikušā pilots gaisa satiksmes kontrolierim ziņojis, ka tik tikko izdevies izvairīties no sadursmes. Incidentu pēcāk izskatīja Lielbritānijas organizācija Airprox Board, kas izmeklē bīstamas situācijas gaisa satiksmē.

"Viņš tobrīd bija pārliecināts, ka tūlīt notiks sadursme, no kuras nav iespējams izvairīties," minēts Airprox Board ziņojumā. "Viņš acumirklī reaģēja, pieliecoties uz labo pusi, lai brīdinātu otro pilotu, aizskarot viņu ar roku; sarunām laika nebija."

Pilots izmeklētājiem stāstījis, ka objekta forma bijusi līdzīga "cigāram vai regbija bumbai", tas bijis ļoti spožs, sudraboti metāliskā krāsā.

Kā ziņo Sunday Telegraph, organizācija Airprox Board veikusi datu ierakstu pārbaudes, tomēr incidenta brīdī lidmašīnas tuvumā nav atradies neviens cits lidaparāts, arī ne meteoroloģiskās zondes vai militārie lidaparāti.

Kā minēts ziņojumā, Lielbritānijas Nacionālā gaisa satiksmes kontroles dienesta vadītājs atzinis, ka 2012. gadā vidēji ik mēnesi ziņots par vienu neidentificētu lidojošu objektu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.06.2024 - 28.06.2024  Līgo Liepājas Jūrmalas parkā Liepājas reģiona TIB
Liepājas valstspilsētas pašvaldība aicina liepājniekus un pilsētas viesus svinēt Līgo vakaru un sagaidīt Jāņu rītu Jūrmalas parkā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.06.2024 - 02.07.2024 Turcijas 4* un 5* viesnīcas, 7 naktis Estravel Latvia
Turcijas kūrorti - Alānija, Side, Beleka // VIESNĪCU VASARAS KOLEKCIJA // 7 naktis viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma | Skatīt vairāk
no 304 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59958792sec.