airBaltic gada beigās sasniedz rekordaugstu punktualitātes rādītāju

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic 2013.gada pēdējā ceturksnī sasniegusi rekordaugstus 15 minūšu punktualitātes rādītājus - oktobrī 91,7%, novembrī 96,2% un decembrī 93,2%. Tie ir labākie airBaltic mēnešu punktualitātes rādītāji pēdējo piecu gadu laikā.

Martins Gauss (Martin Gauss), airBaltic izpilddirektors: "Mūsu prioritāte ir mūsu klienti. Ērts, uzticams un precīzs serviss nozīmē, ka mūsu klienti savlaicīgi ieradīsies uz tikšanos, savienotajiem lidojumiem, vai atgriezīsies mājās pie ģimenēm un draugiem. Esam lepni par stabili augstajiem precizitātes rādītājiem, ko esam sasnieguši savu pasažieru interesēs, kas ceļo no un uz mūsu piedāvātajiem 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs."

15 minūšu punktualitātes rādītājs decembrī bija 93,2% un norāda, ka 93 no 100 airBaltic reisiem decembrī izlidoja plānotajā laikā vai ar ne vairāk kā 15 minūšu aizkavēšanos.

airBaltic bija pirmā aviokompānija Eiropā, kas 2009.gadā ieviesa laicīgas ielidošanas garantiju. Šī garantija piedāvā papildus ieguvumus tajos retajos gadījumos, kad aizkavēšanās ir notikusi.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir 25 lidmašīnas: piecas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300 un divpadsmit Bombardier Q400 NextGen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā. 2012. gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Performance "Aizņemtā ainava" Liepājas reģiona TIB
28. un 29. septembrī performance "Aizņemtā ainava" parādīs citādu Liepājas Pētertirgu | Skatīt vairāk
Ražas svētki un gadatirgus Rēzeknē Rēzeknes pilsētas TIC
Klāt bagātais rudentiņš un septembra pēdējā svētdienā, kas šogad iekrīt 29.septembrī, kā ierasts, rēzeknieši un pilsētas viesi aicināti uz | Skatīt vairāk
Izcila 3 zvaigžņu viesnīca Rīgas centrā! Viktorija
Viesnīca Viktorija atrodas atjaunotā jūgendstila ēkā, Rīgas centrā, 15 minūšu pastaigas attālumā no Vecrīgas. | Skatīt vairāk
no 30 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.09.2024 - 13.10.2024 “Autobuss debesīs” jubilejas koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
12.oktobrī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas "Autobuss debesīs” jubilejas koncerts “Sitiet bungas, mani mīļie”! | Skatīt vairāk
no 15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23792481sec.