Arestē amerikānieti, kura septiņas reizes cenšas iekāpt lidmašīnā bez biļetes

62 gadus vecajai Merilinai Hārtmenai jau iepriekš tika aizliegts uzturēties Sanfrancisko Starptautiskajā lidostā, kur viņa kopumā sešas reizes tika pieķerta, cenšoties iekāpt lidmašīnā bez aviobiļetes. Taču kundze, šķiet, bija apņēmības pilna iecerēto īstenot, tādēļ septītajā reizē – tiesa gan, citā lidostā – tas viņai arī izdevās.

Augusta sākumā Hārtmenai izdevās apiet drošības kontroli Kalifornijas pilsētas Sanhosē lidostā un iekļūt "Southwest Airlines" reisā uz Losandželosu. Tiesa gan, lidmašīnai piezemējoties galamērķī, apkalpes locekļi atskārta, ka salonā atrodas par vienu pasažieri vairāk nekā plānots, tādēļ drīz vien bezbiļetniece tika arestēta uz aizdomu pamata par pretlikumīgu iekļūšanu lidmašīnā.

Kā ziņo ASV mediji, Hārtmenai, cenšoties ceļot bez aviobiļetes, jau iepriekš vairākkārt nācies skaidroties ar likumsargiem. Ne reizi vien viņa policistiem stāstījusi, ka sirgst ar vēzi un vēlas aizlidot uz Havaju salām, lai izbaudītu silto laiku. Vietējais apgabala prokurors gan norādījis, ka Hārtmena patiesi ir pārcietusi smago slimību, taču nu ir atveseļojusies, turklāt neesot arī nekādu pierādījumu, ka kundze sirgtu ar kādu garīgu kaiti.

Lai gan Hārtmenas pūliņi nav ļāvuši viņai nokļūt saulainajās Havaju salās, kundze ieguvusi "fanu" pulciņu interneta vietnē GoFundMe.com. Proti, vairāki desmiti cilvēku ziedojuši naudu, lai palīdzētu piepildīt sievietes sapni un uzdāvinātu viņai kārotās brīvdienas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 09.07.2024 Grila uzkodu meistarklase Liepājas reģiona TIB
Konceptpavārs Renārs Purmalis Hoijeres pagalmā aicina uz grila uzkodu meistarklasi 11. jūlijā. | Skatīt vairāk
Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Burtnieka centra laivu kanālā norisināsies tradicionālā Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024. | Skatīt vairāk
Džerbas sala - Vai Tu zini, kur tā ir? Estravel Latvia
Vai zini, cik skaista ir tā? // 7 naktis, viss iekļauts, lidojums no Minhenes // Pagarini vasaru! | Skatīt vairāk
no 582 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53424788sec.