«Lux Express» ievieš biežāku vasaras sarakstu ar 13 ikdienas reisiem uz Tallinu

«Lux Express» ievieš biežāku vasaras sarakstu ar 13 ikdienas reisiem uz Tallinu

Sākot ar 2024. gada 1. jūniju, “Lux Express” katru dienu piedāvās 13 reisus no Rīgas uz Tallinu un 8 reisus no Rīgas uz Viļņu, nodrošinot ceļotājiem ērtas un biežas ceļošanas iespējas visu vasaras sezonu.

Vasaras sarakstā iekļauti reisi uz Tallinu plkst. 02:35, 07:00, 08:00, 09:00, 10:00, 11:00, 12:30, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00 un 19:30, ļaujot pasažieriem izvēlēties ceļojumam piemērotāko laiku. Šie autobusi apstājas arī Pērnavā, populārajā Igaunijas vasaras kūrortā, kas pazīstams ar savu pludmali, daudziem SPA centriem un dažādiem vasaras pasākumiem.

Savukārt tiem, kas dodas uz vēsturisko Viļņas pilsētu, “Lux Express” piedāvā reisus plkst. 02:55, 07:00, 09:30, 10:40, 12:00, 14:30, 16:30 un 17:20, nodrošinot iespēju ceļot visu dienu.

Aldis Ķibens, “Lux Express” Baltijas biznesa attīstības direktors: “Uzņēmums vasarā piedāvās ceļotājiem vēl lielāku brīvību savu braucienu plānošanā – gan darba, gan izklaides vajadzībām. Katrs mūsu galamērķis vasarā sniedz milzum daudz aizraujošu izklaides iespēju, un mēs gribam, lai mūsu pasažieri tās var izmantot nesteidzoties. Ar papildu reisiem mūsu pasažieri varēs baudīt ne vien komfortu mūsu autobusos, bet arī izbaudīt vēl vairāk neaizmirstamu mirkļu kādā no Baltijas brīnišķīgajām galvaspilsētām!”

Turklāt ”Lux Express” katru dienu nodrošina trīs tiešos reisus no Rīgas uz Varšavu – plkst. 02:55, 17:20 un 21:30. Maršruts Rīga–Varšava piedāvā lieliskus savienojumus tālākiem braucieniem uz daudziem Eiropas galamērķiem, tostarp vairāk nekā 120 pilsētām no Varšavas lidostas. Pati Varšava ir nozīmīgs tūrisma galamērķis un liels koncertu un pasākumu centrs, piemēram, pagājušajā vasarā šeit notika Beyoncé koncerts, kas ar “Lux Express” autobusiem piesaistīja daudz apmeklētāju no Igaunijas, Latvijas un Lietuvas.

Uz Tartu, kas ir 2024. gada Eiropas kultūras galvaspilsēta, “Lux Express” piedāvā trīs reisus dienā – plkst. 07:30, 15:45, 18:45, tādējādi ceļotāji var apmeklēt kultūras pasākumus gan vienas dienas ceļojumā, gan ilgākā laikā, lai izbaudītu vairākas aktivitātes.

Sākot ar 15. jūniju, pasažieri var apmeklēt arī Igaunijas lielāko salu Sāremā, ātri pārsēžoties Pērnavā, un šo pakalpojumu iepriekšējos gados ir iecienījuši simtiem Latvijas pasažieru.

Veidojot vasaras sarakstus, “Lux Express” nav aizmirsis, ka vasarā pasažieri vēlas ceļot arī  ar saviem divriteņiem. Katrā autobusā var ievietot četrus velosipēdus, velosipēda biļete pasažierim joprojām ir bez maksas, taču tā jārezervē kopā ar parasto biļeti ”Lux Express” tīmekļa vietnē luxexpress.eu. Turklāt katrā autobusā ir velosipēdu pārsegi, kas aizsargā gan divriteņus, gan citu bagāžu.

Visus starptautiskos maršrutus apkalpo moderni “Scania Irizar” autobusi. Dažus reisus Tallinas un Viļņas virzienā apkalpo “Lux Lounge” autobusi, kuros papildus standarta sēdvietām ir arī “Relax” sēdvietas, kas nodrošina maksimālu komfortu. Visos autobusos ir bezmaksas Wi-Fi un personīgais multivides ekrāns, un brauciena laikā ir pieejami bez maksas karsti kafijas dzērieni. Autobusā ir arī tualete, gaisa kondicionieris un kontaktligzdas ierīču uzlādei.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atklāj Gulbeni ar elektrovilcieniņu! Gulbenes novada TIC
Atklāj un iepazīsti skaistās ziemeļaustrumu Vidzemes parku un dārzu pilsētas Gulbenes un tās iedzīvotāju stāstu cauri laiku lokiem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.05.2024 - 29.06.2024 ROKA DZIESMU SVĒTKI | Džūkstē Tukuma TIC
29. jūnijā pie Džūkstes Kultūras nama pirmie “ROKA DZIESMU SVĒTKI” sadarbībā ar Latvijas Rokmūzikas Asociāciju. | Skatīt vairāk
Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.62202811sec.