Pavasarī spēku var smelties Hotel Jūrmala Spa procedūrās

Kādā vēl ziemīgā marta vakarā Majoru dzelzceļa stacijā plosās ass, salts vējš un dobji šalc aizsalusī Lielupe. Skarbo laikapstākļu dēļ uz ielām mana vien dažus vēlīnus mājāsgājējus. Aukstums un tumsa aizmirstas brīdī, kad tiek vērtas spa un veselības centra durvis viesnīcā Hotel Jūrmala Spa. Tur valda rāma un harmoniska gaisotne, par ko Travelnews.lv vēlas pavēstīt saviem lasītājiem. Tāpēc uz interviju tika aicināta Hotel Jūrmala Spa meistare Natālija Āboliņa, lai noskaidrotu, kuras spa procedūras ir īpaši ieteicamas agrā pavasarī, ko spa centrā visvairāk iecienījuši viesi gan no Latvijas, gan ārzemēm un kādi pārsteigumi te tiek piedāvāti pāriem, un Kristīne Ēdolfa, viesnīcas Hotel Jūrmala Spa mārketinga speciāliste.

Travelnews.lv: Tuvojoties pavasarim, cilvēkiem pēc garās ziemas bieži trūkst spēka un enerģijas. Kuras no spa procedūrām ir īpaši ieteicamas šādos gadījumos?

Natālija Āboliņa: Pavasarī ieteicams izvēlēties vitamīnu masāžas, ietīšanas un maskas. Pēc ziemas āda un viss organisms šādi tiek palutināts un uzmundrināts. Enerģijas gan cilvēkiem trūkst ne tikai agrā pavasarī un spa centrs ir lieliska iespēja, kur to atkal iegūt. Spilgts piemērs ir jaunās māmiņas, kas atnāk uz spa centru pārgurušas, bet aiziet starojošas. Viņām te ir izdevies atslābināties.

Visbiežāk procedūru izvēlas pats klients kopā ar meistaru. Protams, ir klienti, kas paši jau zina, ko grib, un to arī izvēlas. Savukārt tie spa centra viesi, kas vēl nav izvēlējušies procedūru, kopā ar centra administratoru vai meistaru izvēlas piemērotāko. To var just sarunā ar klientu – kura procedūra būs īstā.

Travelnews.lv: Kuras no Jūsu piedāvātajām spa procedūrām ir iecienītākās un populārākās?

Natālija Āboliņa: Ļoti iecienītas ir ķermeņa kopšanas procedūras veselības kapsulā ar ķermeņa skrubi, parafīna procedūras, dažādi ekskluzīvie piedāvājumi, kā arī sezonas piedāvājumi. No masāžām klientiem ļoti patīk karsto akmeņu masāža. Jāatzīst gan, ka ne ar ko nav salīdzināma ķermeni slaidinošo procedūru popularitāte, īpaši tagad, kad tuvojas vasaras sezona. Kā dāvana ļoti bieži tiek pasniegta šokolādes masāža. Savukārt vīrieši aizvien biežāk izvēlas sievietēm uzdāvināt spa centra dāvanu karti.

Travelnews.lv: Kādas ir ārzemju viesu atsauksmes par spa un veselības centra pakalpojumiem Hotel Jūrmala Spa?

Natālija Āboliņa: Ārzemnieki ir sajūsmā par mūsu procedūrām. Viņiem arī ļoti patīk Jūrmala, pludmale, cilvēki. Pie mums viesojas cilvēki no dažādām valstīm – no Krievijas, Vācijas, Lietuvas, Skandināvijas valstīm. Krieviem patīk tas, ka te saprot viņu valodu, skandināvus, protams, piesaista salīdzinoši zemais cenu līmenis. Mūsu pakalpojumi ir augstākās kvalitātes, meistari regulāri piedalās dažādos konkursos un semināros, pārzina jaunākās spa kosmētikas tendences. Piemēram, mūsu ajurvēdas speciālisti visi kā viens ir bijuši Indijā un tur apguvuši prasmes un iemaņas.

Travelnews.lv: Viens no Jūsu īpašajiem piedāvājumiem ir spa procedūras pāriem. Kas tajās tiek piedāvāts?

Natālija Āboliņa: Pāriem mēs piedāvājam romantisko pērļu vannu un masāžu. Procedūras laikā pāris dodas burbuļvannā, kur sveču gaismā izbauda procedūras nomierinošo iedarbību mūzikas pavadībā. Pēc vannas tiek piedāvātas masāžas, kas notiek tajā pašā telpā. Masāžu iespējams izvēlēties – klasisko masāžu, taktilo masāžu, Alma Salus vai karsto akmeņu masāžu.   

Travelnews.lv: Kas ir jāņem vērā, izvēloties spa procedūru? Ko, piemēram, nedrīkst izvēlēties, ja ir kādas veselības problēmas?

Natālija Āboliņa: Parasti klienti mums pasaka, ja tiem ir kādas veselības problēmas. Tās, protams, ir jāņem vērā. Jebkurā gadījumā klientiem visu laiku tiek piedāvātas konsultācijas un palīdzība, ja tā nepieciešama. Izvēloties spa procedūru, jāņem vērā tās specifika un, protams, pats klients. Piemēram, medus masāžu es noteikti neieteiktu izvēlēties cilvēkiem, kam asinsvadi ir tuvu ādai – tad var rasties zilumi, jo medus masāža nav īpaši maiga. Arī vīriešiem ar izteiktu apmatojumu medus masāžu izvēlēties nevajadzētu. Svarīgākais ir klienta vēlmes, tāpēc cilvēkam, kam nepatīk izteikta, dziļa masāža, noteikti neieteiktu izvēlēties fitnesa masāžu, kas drīzāk piemērota sportistiem, kas vēlas nopietnu muskuļu izvingrināšanu. Šādiem klientiem jāizvēlas masāža ar aromātiskajām eļļām, kas ir ļoti maiga.   

 

Travelnews.lv: Kādi šobrīd ir atraktīvākie un interesantākie Hotel Jūrmala Spa piedāvājumi?

Kristīne Ēdolfa: Ja runājam par viesnīcu, tad mums šobrīd ir lielisks pavasara piedāvājums atpūtai viesnīcā. Piedāvājums ir lielisks ar to, ka divām personām tas maksā tikai 40 Ls un šī viena laiski pavadītā diena pie mums, atpūšoties numurā vai peldoties baseinos, ir lielisks veids, kā kaut uz brīdi izrauties no ikdienas.

Arī spa centrā mums ir īpašie pavasara piedāvājumi – procedūru paketes, kas veidotas īpaši pavasarim, ņemot vērā to, kādas SPA un skaistumkopšanas procedūras tagad vairāk nepieciešamas. Piemēram, pēc ziemas slēgtajiem apaviem viennozīmīgi vajag palutināt pēdas; pēc aukstajiem vējiem - pabarot sejas ādu. Visu to ņemot vērā, mūsu meistari ir izveidojuši lieliskas procedūru paketes sevis palutināšanai pavasarī.  

Travelnews.lv: Kādi jaunumi drīzumā sagaidāmi Hotel Jūrmala Spa – gan viesnīcā, gan spa un veselības centrā?

Kristīne Ēdolfa: Mums tieši tagad, burtiski pāris nedēļu laikā spa centrā būs divas jaunas masāžas. Viena no šīm masāžām ir mūsu masieres Natālijas Džalagonijas autordarbs, tāpēc ar to lepojamies jo īpaši. Masāžas nosaukums ir „Belly Dance” (Vēderdejas) un tās pamatā būs austrumdeju kustības, un kā palīgrīku masieris izmantos senus sitamos mūzikas instrumentus – marakasus. Katrā gadījumā masāža ir ļoti interesanta un vēl nebijusi.

Iesaku visiem sekot līdzi jaunumiem mūsu interneta vietnē www.hoteljurmala.lv un nākt masāžu izbaudīt pie mums.

Ja runājam par viesnīcu, tad mēs, protams, tagad cītīgi gatavojamies vasaras sezonai, gaidām sauli un siltumu un ļaužu masas Jūrmalā.


Gatavojot interviju, Travelnews.lv bija iespēja izmēģināt divas no Hotel Jūrmala Spa veselības un spa centra piedāvātajām procedūrām. Tās bija vitaminizējoša ķermeņa ietīšanas procedūra 80 minūšu garumā un sejas maska ar pīlingu. Paldies spa centram! Travelnews.lv noteikti iesaka portāla lasītājiem izmēģināt šīs procedūras!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rudens baudĒŠANAS dienas Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 14. līdz 20. oktobrim, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Nurmuižas pils atdzimšana Nurmuižas pils
Nurmuižas pils ir lielākais un senākais muižas komplekss Latvijā, kura teritorijā ir 33 ēkas un septiņi dažādi valsts nozīmes pieminekļi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.09.2024 - 30.09.2024 Miķeļdiena Tukuma tirgū Tukuma TIC
Apjumību laiks, Rudenāji, Miķeļdiena - prieks par novākto, bagātīgo ražu. Andelei labvēlīgu gaisotni nodrošinās burvīgais ansamblis ZIŅĢES | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.09.2024 - 30.09.2024 NEparasti garšīgais saldējums pie Madonas? Madonas TIC
Turpinām vasaras ziņu seriālu par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām. Šoreiz neparastums ir z/s "Līvi" kazas piena saldējums un citas | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,


Rija Domus Hotel
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Riga Islande Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.95552182sec.