Plāno atvērt pasaulē pirmo pazemes parku

Jaunais projekts, kurš paredz pārvēst kādu no Ņujorkas pamestajām pazemes metro stacijām līdz nepazīšanai, spēris soli tuvāk īstenošanai. Pilsētas atbildīgās amatpersonas ir apstiprinājušas idejas autorus kā projekta galvenos izstrādātājus.

Projekta autori ir kompānija RAADstudio, kura 2015.gadā atvēra īpaši veidotu laboratoriju, lai testētu un izrādītu kā šāds parks varētu izskatīties un funkcionēt. Laboratoriju bija iespējams apskatīt jebkuram Ņujorkas viesim, šo iespēju līdz šim izmantojuši 45 tūkstoši cilvēku.

Lai projekts būtu veiksmīgs un parks spētu funkcionēt, nepieciešams gan gaismas, gan gaisa, gan ūdens avots. Radošā komanda jau izstrādājusi gan apūdeņošanas ,gan saules gaismas iegūšanas tehnoloģijas, ko palīdzēja izstrādāt kāds bijušais NASA inženieris. Laboratorijā ir sastopami 3000 dažādi augi ar vairāku desmitu sugu daudzveidību. Iespaidīgais augu skaits nepieciešams, lai atklāt, kuri augi ir visizturīgākie attiecīgajos apstākļos.

Tā kā projekta komanda ir ieguvusi savu pirmo apstiprinājumu projekta izstrādei, tad nākamā gada laikā tai ir nepieciešams savākt 10 miljonus dolāru, attīstīt sabiedrības interesi un pabeigt shematiskos dizaina dokumentus. Tomēr, ja nevari sagaidīt, kad šī ideja kļūs par realitāti, tad līdz pat 2017.gada martam, katru sestdienu un svētdienu, ir iespēja apskatīt īpaši veidoto laboratoriju LowLine Lab.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 06.07.2024 Festivāls "JAUDĪGI AR SAVĒJIEM" Tukuma TIC
6.jūlijā festivālā "Jaudīgi ar savējiem" dzīvā mūzika Šlokenbekas muižas pagalmā skanēs visas dienas garumā! Dakota, Tumsa, Opus pro un citi. | Skatīt vairāk
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Reklāmas rakstu publicēšana Travelnews.lv TurismaBizness.lv
Reklāmas rakstu publicēšana tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv (LV / ENG) | Skatīt vairāk
130 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Rixwell Old Riga Palace Hotel
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53143692sec.