Nozagts dārza rūķis atgriežas ar ceļojuma grāmatu

Kādai sievietei Kanādā pirms astoņiem mēnešiem tika nozagts dārza rūķis. Taču tagad tas ir atgriezies un tam līdzi pievienota arī grāmata, kurā aprakstītas visas vietas, kur rūķis pabijis.

Grāmatā vēstīts, ka Leopolds, ceļojošais dārza rūķis devies uz dienvidiem no Vankūveras, lai tālāk dotos uz Kaliforniju, pie reizes apskatot arī 66. šoseju (Route 66), Lielo Kanjonu un pa ceļam piestājot dažādos krodziņos un  ēdnīcās. Visi Leopolda ceļojuma piedzīvojumi un pieturas vietas grāmatā ir atzīmētas ar fotogrāfiju, kurā redzama konkrētā pieturas vietas un rūķa smaidīgā seja.

Jorka nav pārliecināta, kurš ir atbildīgs par šādu joku, bet attēli liecina par to, ka tā ir kāda ģimene, kurai ir divi suņi un mazulis, jo grāmatā ir kāda bilde, kurā Leopoldam blakus nolikts mazs, gulošs bērns. 

Dārza rūķīs no Jorkas pagalma pazuda pagājušā gada janvārī, taču viņa par to īpaši nesatraucās. "Lietas bieži vien mēdz pazust," viņa saka. Taču pagājušajā pirmdienā Jorka pie saviem vārtiņiem atrada pazuduo rūķi un viņa ceļojuma grāmatu.

Ideja par kāda cilvēka dārza rūķa paņemšanu un viņa piedzīvojumu fotogrāfiju sūtīšana rūķa saimniekam, ir diezgan populāra, taču šoreiz jokā ir ielikta papildus enerģija un darbs. Jorka ir ļoti pateicīga par šādu joku ar viņas dārza rūķi. "Šādā veidā viņi ir likuši smaidīt daudziem cilvēkiem. Var redzēt arī  to, cik daudz darba ieguldīts, lai joks izdotos," stāsta Jorka.

Šobrīd Leopolds sēž Jorkas dārzā un, iespējams, gaida savu nākamo piedzīvojumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Piedāvājumā viesnīca, restorāns, muzejs Atpūtas komplekss “Miķelis”
Uzturēšanās kopā ar mājdzīvniekiem iespējama tikai atsevišķos viesnīcas numuros. | Skatīt vairāk
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Transilvānija - ekskursiju tūre no Rīgas Estravel Latvia
lidojums no Rīgas // 7 naktis // puspansija // ekskursiju programma | Skatīt vairāk
no 1019 EUR
Latvijas čempionāts vieglatlētikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisināsies Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kura programmā iekļauta septiņcīņa un desmitcīņa. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60720611sec.