Forbes ir publicējis "nedārgo" grezno viesnīcu sarakstu

Žurnāls Forbes ir publicējis to grezno viesnīcu sarakstu, kuros cena par dzīvošana nav augsta. Sarakstā pirmo pozīciju ieņem viesnīca Ritz-Carlton Kuala Lumpur (Mailaizijā). Šajā viesnīca pavadīt vienu nakti numuriņā ar televizoru, marmora vannu, iPod sistēmu, brīnišķīgu skatu uz pilsētu, iespēju apmeklēt spa centru (ar tradicionālajām malaiziešu procedūrām) izmaksā sākot no 200 ASV dolāriem.

Otro pozīciju ieņem viesnīca - Domaine Des Hauts De Loire (Onzēna, Francija). Viesnīca ir izveidota kādreizējā mednieku namiņā un tajā ir 33 istabas ar XIX gadsimta interjeru. Turpretī viesnīcas restorāns piedāvā ēdienus, kas gatavoti no dārzeņiem un augļiem, kas izaudzēti pašas viesnīcas dārzā. Cena par vienu nakti šajā viesnīcā ir sākot no 120 ASV dolāriem.

Trešo vietu sarakstā ieņem viesnīca Shangri-La Hotel Bangkok (Bangkoka, Taizeme). Viesnīcai ir 799 numuriņi ar balkoniem un mēbelēm no tīkkoka un zīda pārklājiem. Tāpat viesnīca saviem viesiem piedāvā deviņus restorānus, fitnesa centru, spa procedūru kompleksu un baseinu. Cena viesnīca par vienu pavadītu nakti ir sākot no 150 ASV dolāriem.

Ceturyo pozīciju ieņem viesnīca Rialto Hotel On Collins (Меlburna, Austrālija), kura atrodas XIX gadsimtā venēciešu stilā celtā ēkā. Viesu ērtībām viesnīca piedāvā baseinu uz jumta, bāru, fitnesa centru ar saunu. Cena par vienu nakti ir sākot no 180 ASV dolāriem.

Piekto vietu sarakstā ieņem viesnīca Four Seasons Resort (Karmelo, Urugvaja), kas atrodas Laplatas upes krastā un sastāv no 44 bungalo tipa mājiņām. Katrai mājiņai ir terase un savs dārziņš. Bez tam viesnīcai ir liels baseins, golfa laukums un spa centrs.

Tāpat sarakstā ir iekļuvušas arī viesnīcas: Tu Tu Tun Lodge (Goldbīča, ASV), Fairmont Chateau Laurier (Оtava, Кanāda), Casa Santo Domingo (Аntigva, Gvatemala), Cashel House Hotel (Golveja, Īrija) un Il Gattopardo Relais (Roma, Itālija).

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.06.2024 - 30.06.2024 Atklāj Gulbeni ar elektrovilcieniņu! Gulbenes novada TIC
Atklāj un iepazīsti skaistās ziemeļaustrumu Vidzemes parku un dārzu pilsētas Gulbenes un tās iedzīvotāju stāstu cauri laiku lokiem! | Skatīt vairāk
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 30.06.2024 Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53166008sec.