Viesnīcas piedāvā debesis un elli mīlas pāriem

Romantiskas attiecības bieži vien beidzas ar gultu un tāpēc ne vienmēr ir jādodas uz Parīzi vai Venēciju, lai iegūtu īpašas izjūtas un neaizmirstamus piedzīvojumus. Izveicīgi mīlnieki informāciju iegūst internetā, jo daudzas naktsmītnes ir specializējušās uz mīlas pāru apkalpošanu. Šajā gadījumā netiek domāti piedāvājumi par 2-3 stundu uzturēšanos, bet gan romantiskas nedēļas nogales vai arī atvaļinājums īpašās pāru viesnīcās.

Sevišķi interesanti piedāvājumi ir Austrijas pārīšu viesnīcām, kuras ir jau izveidojušas 26 viesnīcu tīklu – Austria Kuschelhotels. Tās piedāvā erotiskus piedāvājumus mīlas pāriem, kuri dažādu iemeslu dēļ vēlas mainīt savu attiecību vidi. Noslogojums šajās viesnīcās ir tuvu 90% visa gada laikā. Maksa par vienu nakti ir no 110 līdz 290 eiro. Lielākā daļa šo viesnīcu piedāvā 4 zvaigžņu komfortu, bet istabiņas ir iekārtotas pēc tēmām. Mīlas pāri var pasūtīt elles, paradīzes, 1001 nakts vai Romeo un Džuljetas istabas. Šveicē zem nosaukuma Loveroom ir apvienojušās vienā kooperācija vairāk kā 60 naktsmītņu uzņēmumu.

Bieži vien šīs viesnīcas atrodas tālu no tūristu iecienītām vietām, bet istabiņu aprīkojums ir fantāziju pilns, piemēram, griestos iekārtas gultas ar skatu uz zvaigznēm, privāti peldbaseini un pirtis, sveču gaisma, eksotiskas smaržas, erotiska rakstura gleznas un mēbeles, plaša šampanieša izvēle, kamīns, erotiska rakstura ēdienkarte ar servisu, salūts vai pāru masāžas. Bieži vien īpaša animācija viesiem nav nepieciešama, jo tie vēlas pavadīt laiku kopā un bez citu cilvēku klātbūtnes.

Piedāvātā erotika nav piedauzīga, bet gan estētiski baudāma un arī plašā publikā akceptējama. Lielākā daļa viesu ir gados jauni pāri, kuri ir izrāvušies no bērnu audzināšanas pienākumiem, lai divatā baudītu mīlas priekus.

Dažas interneta adreses Vācijā, Austrijā, Šveicē

http://www.kuschelhotelweb.de/

http://www.kuschelhotels.at/

http://www.loveroom.eu/

www.romantik.at

www.hotel-gams.at

Travelnews.lv iesaka apmeklēt viesnīcu Paparde Daugavpilī, kurā daži numuriņi ir ierīkoti speciāli mīlas pārīšiem. Diemžēl mājas lapa http://www.paparde.lv/ uz šo brīdi nedarbojas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Rēzeknes āra peldbaseins atsāk sezonu! Rēzeknes pilsētas TIC
Un beidzot pēc ziemas sezonas, no 7.maija ir atsākusi darbu Olimpiskā centra Rēzekne “karstā sirds” – brīvdabas peldbaseina zona. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 22.05.2024 Krēta. Karstais piedāvājums  Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu | Skatīt vairāk
no 269 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 24.05.2024 Lielais plosts 2024 TAKA
Šogad paredzētais maršruts ir Slutišķi (kempings “Daugavas loki”) – Butišķi (atpūtas vieta “Zemenīte”). | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18228483sec.