Forbes nosauc pasaules lielākos tirdzniecības centrus

Forbes ir sastādījis lielāko tirdzniecības centru sarakstu. Rezultāti liecina, ka šajā jomā pirmās pozīcijas aizņem Āzija.

Pirmajā pozīcijā ir South China Mall (Dongguan) ar vairāk kā 650 tūkstošiem kvadrātmetru lielu platību. Šis tirdzniecības centrs tika uzbūvēts gadu pēc otra ķīniešu centra Golden Resources Mall atvēršanas, ar mērķi atņem pasaules lielākā tirdzniecības centra statusu. Tirdzniecības centrā South China Mall ir izvietots tematiskais parks, vējdzirnavas, un Triumfa arkas kopija, un protams, veikali.

Golden Resources (Pekina) ar 500 tūkstošiem kvadrātmetriem lielu teritoriju ieņem otro pozīciju. Centram ir pieci līmeņi, vairāk kā 1000 veikalu. Diemžēl šis centrs atrodas pilsētas nomalē, līdz ar to negatīvi ietekmē apmeklētāju plūsmu.

Mall of Asia (Filipīnas), atrodas Pasaja pilsētā. Šeit atrodas pirmais „olimpisko” izmēru baseins un valstī pirmais IMAX kinoteātris. Kopējā centra platība sasniedz 390 tūkstošus kvadrātmetru.

Par lielāko Eiropas mega tirdzniecības centra ir atzīts Turcijas pilsētā Cevahirā esošais tirdzniecības centrs ar kopējo platību 350 tūkstoši kvadrātmetru.

West Edmonton Mall (Kanāda) ir populārs ar savu akvaparku un centra kopējā platība sasniedz 350 tūkstošu kvadrātmetru. Jāatzīmē, ka šis centrs ir atvērts jau kopš 1981. gada.

Sarakstā ir iekļuvis vēl viens centrs no Filipīnām, proti, SM Megamall (Mandaljunga) ar nedaudz vairāk kā 300 tūkstošiem kvadrātmetru.

Malaizijas galvaspilsētā Kualalumpurā atrodas grezns Berjaya Times Square centrs, kurš aizņem 300 tūkstošus kvadrātmetru lielu teritoriju.

Stundas braucienā no Pekinas centra atrodas Beijing Mall tirdzniecības centrs, kura kopējā platība sasniedz 300 tūkstošus kvadrātmetru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 30.06.2024 Tiksimies Rožu laukumā! Liepājas reģiona TIB
Katru dienu plkst. 12:00 liepājniekiem un pilsētas viesiem ir dota iespēja kopā ar zinošu gidu doties divu stundu garā pastaigā, lai iepazītu | Skatīt vairāk
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.61865091sec.