Pekinas restorāns piedāvā 30 dzīvnieku dzimumlocekļus

Ķīnieši ar tautas medicīnas palīdzību ir jau izsens rūpējušies par vīrieša godu. Ķīnas galvaspilsētā Pekinā ir restorāns, kas piedāvā saviem viesiem ēdienkarti ar 30 dažādu dzīvnieku dzimumlocekļiem. Restorāna ēdienkarte ir paredzēta vīriešu potences uzlabošanai, taču eiropietim šāds ēdiens ir vairāk nekā drosmes apliecinājums.

Restorāna viesi var izvēlēties gan zirga, gan ēzeļa, gan āža dzimumlocekļi ar kartupeļiem un sojas mērci. Ēdienu nosaukumi ir neierasti, piemēram, “Pūķis apbrīna liesmās”. Visdārgākais ēdiens ir tīģera dzimumloceklis, kas maksā 3 644 eiro un jāpasūta vairākus mēnešus iepriekš. Lai gan tīģerus Ķīnā medīt ir aizliegts, taču šim gadījumam tiek medīti tikai veci un novājējuši tīģeri.

Restorāns piedāvā arī dažādus kokteiļus, piemēram, brieža asinis un citus ēdienus – brieža vai auna sēklinieku maisiņus.

Šis Pekinas restorāns ir atvēries pirms 2 gadiem, taču jau ir paspējis atvērt 4 filiāles Pekinā un vienu ASV pilsētā Atlantā.

Šī restorānā pamatlicējs ir šefpavārs Guo, kurš ir sasniedzis ievērojamu vecumu – 82 gadi. Viņš 1949. gadā aizmuka no Ķīnas uz ASV un izpētīja, kā dzīvnieku dzimumorgāni iespaido cilvēka veselību. Šefpavārs iesaka savus ēdienus vīriešiem, bet sievietēm liek atturēties, jo dažas vielas var ietekmēt sievietes auglību. Dažas sievietes apgalvo, ka šādi ēdieni uzlabo ādu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 21.06.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.06.2024 - 24.06.2024 Izgaršo Mājas kafejnīcu dienas Latgalē Latgale.travel
Mājas kafejnīcu dienu maratons šogad sākas tieši Latgalē – 29. un 30. jūnijā Rēzeknes un Ludzas novados. Gaidom gostūs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.31717587sec.