Baltkrievija sastāda savu galveno tūrisma objektu sarakstu

Pēc Baltkrievijas ekspertu atzinuma, tūrisms ir viena no trīs svarīgākajām valsts ekonomikas nozarēm. Baltkrievijas tūrisma izdevumi ir sastādījuši tūrisma objektu sarakstu, kurus tūristiem noteikti būtu jāapmeklē ierodoties valstī.

Baltkrievijas izdevuma "Tūrisms un atpūta" ("Туризм и отдых") sarakstā ir iekļauti gan kultūras un arhitektūras pieminekļi, gan nacionālie parki, pilsētas, upes un ezeri.

Saraksta pirmo pozīciju aizņem Golšanska pils (Гольшанский замок), kuram steidzami ir nepieciešama restaurācija.

Sarakstā ir arī dažādi pils-parka kompleksi, bet kā ceturtā sarakstā ir minēta Baltkrievijas galvaspilsēta Minska (ar piebildi, ka pilsētai ir nepieciešamas jaunas viesnīcas un restorāni).

Piektajā pozīcijā ir ezeri, kas atrodas Naročanskas parkā un parkā „Braslavas ezeri”. Jāatzīmē, ka Baltkrievijā daudzi tūristiem interesanti reģioni ļoti „ilgojas” pēc tūrisma infrastruktūras attīstības.

Tāpat sarakstā ir iekļauts arī Augustovas kanāls, kas ir svarīgs Baltkrievijas pierobežas (ar Poliju un Lietuvu) tūrisma attīstības objekts.

Liela interese ārvalstu tūristu vidū ir arī par baltkrievu nacionālo virtuvi, folkloru un tautas amatniecības izstrādājumiem.

 

Sīkāka informācija: www.belarus.nemiga.info

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 24.06.2024 “Jāņojam Jāņparkā” Valmierā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
23.jūnijā no plkst. 20.00 aicinām baudīt īstas Jāņu sajūtas un svinēt svētkus Jāņparkā pasākumā "Jāņojam Jāņparkā". | Skatīt vairāk
5 EUR
Aviobiļetes kūrotu galamērķos Estravel Latvia
Tivata, Korfu, Burgasa... labas cenas lidojumiem uz Eiropas kūrortiem. // Vietu skaits ierobežots, cenas mainās | Skatīt vairāk
no 99 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57069778sec.