Zviedrijā var tagad nakšņot arī 155 metrus zem zemes

Vienreizēja iespēja tagad tiek piedāvāta ceļotājiem Zviedrijā. Ceļotāji var pārnakšņot šahtā, kas atrodas 155 metru dziļumā. Salas muzeja komplekss ir izveidojis vienu numuriņu starp pazemes ezeriem un galerijām.

Savas darbības laikā šahta ieguva līdz 400 tonnām sudraba gadā. Tagad šeit atrodas viens no labāk saglabājušajiem industriālās kultūras pieminekļiem. Iekārtošānās Mining Suite parasti notiek pēc ekskursijas beigām, kad arī tūristi tiek pacienāti ar dažādām uzkodām un atspirdzinošiem dzērieniem. Jāatzīmē, ka brokasties klienti saņem vēl atrodoties pazemes numuriņā.

Gaisa temperatūra numuriņā sasniedz +18oC, bet salīdzinoši pašā šahtā temperatūra ir tikai +2oC. Mobilo telefonu sakari tik lielā dziļumā gan nav pieejami. Tualete ir iekārtota kādus 50 metrus no numuriņā, bet duša pakalpojumu var saņemt tikai zemes virspusē.

Nakšņošana izmaksā 3750 zviedru kronas divām personām (~360 eiro), ieskaitot ekskursiju, uzkodas un brokastis. Turpretī pārējiem ir iespējams pārlaist nakti arī līdzās šahtai iekārtotajā zemo izmaksu naktsmītnē.

Sala šahta atrodas Vesrmanlandē (Västmanland), proti, 120 kilometrus uz ziemeļrietumiem no Zviedrijas galvaspilsētas Sytokholmas.

Sīkāka informācija: www.salasilvergruva.se

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.09.2024 - 12.10.2024 Groziņu vakars ar UFO un draugiem Valmieras novada Tūrisma pārvalde
11.oktobrī plkst.20.00 Kocēnu Kultūras namā groziņu vakars ar UFO un draugiem, DJ Japāni. | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.10.2024 - 08.10.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
10 dienas programmā “Antistress” būs kā ceļojums, kas ved arvien tālāk prom no enerģijas trūkuma, noguruma, nomāktības, bet ved arvien tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Skolēnu brīvlaika piedāvājumi- ar lidojumu Estravel Latvia
Nenokavējiet rezervēt atpūtu skol/enu brīvlaikā // Īpaši piedāvājumi sākot no 3 naktīm! // Neatieciet uz pēdējo mirkli! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Uzņēmumi


Krāslavas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58778501sec.