Spānijā Mursija reģions aicina tūristus jau tagad izvēlēties labāko atpūtu

2010.gadā Spānijā Mursijas (Murcia) reģions kļūs par daudzu kultūras un sporta pasākumu skatuvi. Viens no nozīmīgiem pasākumiem - Caravaca de la Cruz pilsēta atzīmēs savu jubileju, kas piesaistīs pilsētai daudzu tūristu interesi. Bez tam šī pilsēta kļūs par kristiešu pasaules svētvietas centru. Caravaca de la Cruz ir piektā pēc skaits svētā pasaules pilsēta, līdz ar to vietējā valdība prognozē, ka nākošā gada laikā to apmeklēs vairāk kā viens miljons dievlūdzēju un interesentu, kuri dosies uz pilsētas centrālo baziliku, lai lūgtos.

Viens no centrālajiem reģiona kultūras pasākumiem būs Estrella Levante SOS 4.8 Festival. Divu dienu laikā nepārtraukti skanēs mūzika, kā arī paralēli notiks mūsdienu mākslas biennāle Manifesta 8.

Turpretī San Javier pilsētā notiks starptautiskas džeza festivāls, Murcia – festivāls „Trīs kultūras”, Cartagena – festivāls „Mūzikas jūra”, bet La Unión - festivāls Cante de las Minas.

Bez tam La Unión tiks atklāts drīzumā tematiskais parks Agrupa Vicenta, kas būs lielākais Spānijā. Tematiskā parka apmeklētāji varēs uzzināt kā cilvēki šeit strādāja pirms 200 gadiem, kā arī vērot dabu un izklaidēties.

Tāpat Mursijas reģions gaida cienos arī aktīvās atpūtas cienītājus. Piemēram, Valle de Leyva ieleja, kas atrodas uz rietumiem no Alhama de Murcia pilsētas, ir izstrādāts sporta orientēšanās maršruts, klinšu kāpšanas taka un iespāja vizināties ar paraplāniem.

Bez ievērības netiks atstāti arī pludmales atpūtas cienītāji, jo reģions ir slavens ar savu 250 kilometrus garo krasta līniju, kur ir gan jaukas labiekārtotas pludmales, gan greznas viesnīcas.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.15341091sec.