Tez Tour aicina ciemos pie Pjēra Rišāra

Jau kopš pagājušās nedēļas Tez Tour piedāvā saviem tūristiem, kas atpūšas Kostabravas un Kosta de Barselonas-Maresmes kūrortos, ekskursiju uz Pjēra Rišāra vīnogulāju dārziem Francijā – ļoti gleznaino Langedokas-Rusiljonas apvidu. Nu jau trešo gadu pēc kārtas ekskursija, kas saucas “Ciemos pie franču vīndariem” tiek piedāvāta jūlijā un augustā – tieši tajā laikā, kad slavenais aktieris Pjērs Rišārs atbrauc uz saviem vīnogulāju dārziem.

Ekskursijas laikā katrs tūrists varēs uzdot Rišāram kādu jautājumu un nofotografēties kopā ar viņu, kā arī iegādāties un aizvest mājās brīnišķīga vīna pudeli, kuras etiķeti rotā ievērojamā komiķa autogrāfs.

Pjērs Rišārs vīnkopībai esot pievērsies pirms vairākiem gadu desmitiem, kad pēc sava drauga, aktiera un arī vīndara Žerāra Depardjē ieteikuma iegādājās vīna dārzus Francijas dienvidos netālu no Narbonas. Katru gadu Rišārs laiž tirdzniecībā vairākus desmitus tūkstošus pudeļu ar vīniem, kuriem piešķirtas daudzas balvas un atzinības. Starp citu, arī katrs Tez Tour tūrists var tos novērtēt, jo ekskursijas laikā paredzēta vīnu degustācija.

Ekskursija, kurā tūristi dodas ar komfortabliem 15 vietīgiem autobusiem, ilgst 10 stundas. Grupa nav liela, tāpēc gida pakalpojumus varēs izmantot visi. Ceļā līdz Narbonai, pirmajai pieturvietai, paiet aptuveni 2 stundas. Šī pilsēta – savulaik senās Narbonas Gallijas galvaspilsēta – kādreiz bija romiešu galvenais tirdzniecības centrs. Par to atgādina senais Via Domitia ceļš, kura fragments tagad aplūkojams pašā Narbonas centrā. Tūristiem tāpat būs interesanti iepazīties ar Narbonas katedrāli. Pēc tam sekos 40 minūšu ilgs transfers uz nelielo Gruisanas pilsētiņu, pie kuras atrodas Pjēra Rišāra vīnogulāju dārzi. Belevekas muižiņā, kur top Rišāra vīni, tūristi uzturēsies aptuveni pusotru stundu.

Informācijai: speciālās cenas ceļojumiem jūlijā-augustā ar izmitināšanu Kostabravas un Kosta de Barselonas-Maresmes kūrortos, aplūkojamas tūroperatora Tez Tour mājaslapā, on-line rezervēšanas sistēmā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 04.07.2024 airBaltic pop-up lidojumi Liepājas reģiona TIB
Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka nodrošinās pop-up lidojumus no Rīgas uz Liepāju. | Skatīt vairāk
Reklāmas rakstu publicēšana Travelnews.lv TurismaBizness.lv
Reklāmas rakstu publicēšana tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv (LV / ENG) | Skatīt vairāk
130 EUR
Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Burtnieka centra laivu kanālā norisināsies tradicionālā Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Nikos Travel
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51810598sec.