Cīrihe ir ceļotāju iecienīts galamērķis

Cīrihe ir viena no Šveices lielākajām pilsētām, kā arī valsts finanšu galvaspilsēta. Tomēr ceļotājus Cīrihe galvenokārt piesaista ar relaksēto atmosfēru un kosmopolītismu. Tūristi izbauda kā vietējos skatus, tā arī bārus, kuri tomēr ir visnotaļ dārgi.

Pilsētas apskates objekti ir ļoti pievilcīgi. Frauminsteres katedrāle, kas celta 13. gs., vai Le Corbusier paviljons, kurā apskatāmi celtniecības plāni un slavenu arhitekta projekti, ir ļoti interesanti. Tiem, kurus neinteresē vēsture, varētu patikt neskaitāmie klubi, kuros iespējams izbaudīt gardus dzērienus un satikt vietējos iedzīvotājus. Dažās vietās gan cenas ir tiešām augstas un bez uzvalka jūs, iespējams, var pat neielaist iekšā, bet Cīrihes ezera apkaimē var atrast lētākus bārus un deju zāles. Tur cenas ir daudz pieņemamākas.

Ērtākai ceļošanai pilsētā ir lietderīgi iegādāties atlaižu karti tūristiem Zürich Card. Ar šo karti tūristi var izmantot tramvajus, autobusus, kā arī kuģīti, kas ved pāri Cīrihes ezeram. Karte pat sniedz iespēju pavizināties ar funikulieri bez maksas. Dažās izklaides vietās tūristi, uzrādot karti, var saņemt bezmaksas dzērienu.

Cīrihes viesi, kuri nerunā vismaz trijās valodās, varētu justies nedaudz neapmierināti, kad vietējie pārslēdzas no vienas valodas uz otru ļoti dabiski un nepiespiesti. Bet tā ir arī priekšrocība, jo ir lielāka iespēja atrast kādu, kas runātu arī jūsu valodā. Tūristi ātri vien ievēros, ka cilvēki Cīrihē ir samērā turīgi. Daudzās dārgās automašīnas un jahtas runā pašas par sevi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 04.07.2024 airBaltic pop-up lidojumi Liepājas reģiona TIB
Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka nodrošinās pop-up lidojumus no Rīgas uz Liepāju. | Skatīt vairāk
Grand Voyage - Garie kruīzi rudenī Estravel Latvia
Eiropas ostas - Salas - Brazīlijas pilsētas - Maiami... Garo kruīzu piemēri šim rudenim. // no 14 naktīm | Skatīt vairāk
no 847 EUR
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Tukuma TIC
,


Preiļu novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79948115sec.