Iepazīsti TOP 10 vasaras izklaide vietas

Vasarā saule nav vienīgā, kas uzkarst Ziemeļu puslodē, sezonu var arī «aizdedzināt» karstākās vasaras izklaides vietas.

TOP 10 karstākās vasaras izklaides vietas:

Ibisa, Spānija - vieta, kur atrodas pasaules labākie klubi un uzstājas pasaules labākie DJ, vienvārdsakot, Ibisa ir pasaules klubu galvaspilsēta.

Ios, Grieķija - Kiklādu salas izklaides galvaspilsēta, kas ir kā paradīze jaunākiem tūristiem. Lai Ios salā izdzīvotu aktīvu vasaras nakti, tad ir vajadzīga liela izturība. Kad ballēties ir gana, tad var apmeklēt kādu restorānu vai bāru, un pēc tam pārnakšņot kādā no krāšņajām pludmalēm.

Lasvegasa, Nevada - neskaitāmas spēļu zāles, naktsklubi, bāri, kafejnīcas - ideāla izklaides vieta ikvienam. Apmeklējot Lasvegasu var atpūsties no sirds, jo kā zināms - kas notiek Vegasā, tas paliek Vegasā.

Berlīne, Vācija - vasarā pilsēta pamostas - bāri, klubi un kafejnīcas sāk strādāt visas nakts garumā, tā, lai neviens nekad, neko nenokavētu.

Londona, Anglija - šeit jebkurš var atrast savai gaumei piemērotāko izklaides vietu, sākot ar hip - hop bāriem, tradicionāliem klubiem, burlesque bāriem un beidzot ar mājīgām kafejnīcām.

Miami, Florida - Miami naktsdzīve ir karsta - silts laiks, kristāldzidra pludmale, stipri mohito, puskaili cilvēki un jautrība visas nakts garumā.

Ņujorka, ASV - pēc kārtīgas ballītes kādā no naktsklubiem vai mierīgas atpūtas džeza bārā var doties nobaudīt slaveno Ņujorkas picas šķēli vai kādu hot dogu «Gray's Papaya», kas darbojas 24h diennaktī. Ņujorka nekad neguļ!

Amsterdama, Nīderlande - vasarā pilsētā notiek neskaitāmi pasākumi - Holland festivāls, Roots Music festivāls, geju parāde un daudz dažādi koncerti.

Telaviva, Izraēla - šeit atrodas daži no labākajiem klubiem Tuvajos Austrumos. Par Telavivu mēdz teikt - pilsēta, kas nekad neapstājas. Pilsēta lepojas ar jūras ballītēm, pazemes klubiem un bārmeņiem, kuri ir īpaši dāsni pret apmeklētājiem.

Reikjavīka, Islande - pilsēta, kur brīvdienas mēdz dēvēt par alus dienām. Reikjavīka ir slavena ar mūzikas pasākumiem un trakām piektdienas naktīm bāros.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.06.2024 - 28.06.2024  Līgo Liepājas Jūrmalas parkā Liepājas reģiona TIB
Liepājas valstspilsētas pašvaldība aicina liepājniekus un pilsētas viesus svinēt Līgo vakaru un sagaidīt Jāņu rītu Jūrmalas parkā. | Skatīt vairāk
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Neredzamā Pasaule
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21566701sec.