Vācija vēlas noskaidrot ārvalstu tūristu iecienītāko ievērojamo vietu TOP 100

Vācijas Tūrisma Centrāles aptauja, kas paredzēta, lai izveidotu jaunu mobilo aplikāciju par tūrisma valsti Vāciju

Vēlamies noskaidrot ārvalstu tūristu iecienītāko ievērojamo vietu TOP 100

Neskaitāmi ceļveži un pētījumi informē par iecienītām ievērojamām vietām Vācijā. Tādēļ Vācijas Tūrisma Centrāle (VTC) veic individuālu aptauju un tiešā veidā vēršas pie ārvalstu viesiem, lai noskaidrotu Vācijas kā tūrisma valsts 100 ievērojamās vietas. Apkopojot aptaujas rezultātus, tiks izveidota mobilā aplikācija, kas 2012. gada vasarā angļu un vācu valodās būs pieejama App-Store tīmekļa veikalā un arī Android operētājsistēmai.

Aptauju veic no 2012. gada 3. februāra līdz 15. martam.

„Interaktīvs dialogs ar mūs klientiem stiprina mūsu tirgvedības iniciatīvu un spodrina Vācijas kā tūrisma valsts tēlu pasaulē,” atzīmē Petra Hedorfere (Petra Hedorfer), VTC padomes priekšsēdētāja. No 2012. gada 3. februāra līdz 15. martam interesenti 26 valodās varēs piedalīties aptaujā tīmekļa vietnē www.germany.travel un starptautiskajos VTC profilos, kas atrodami Facebook sociālajā tīklā, piemēram, vācu valodā izveidotajā profilā „Reiseland Deutschland”. Būs jāatbild tikai uz diviem jautājumiem, kas neprasīs vairāk kā piecas minūtes laika. Ar rezultātiem interesenti varēs iepazīties informatīvajā biļetenā. Visi aptaujas dalībnieki piedalīsies desmit iPod mūzikas atskaņotāju izlozē.

Vācija kā tūrisma valsts internetā

VTC ir pilnībā pārveidojusi savu 2011. gada tīmekļa vietni. Tīmekļa vietnē www.germany.travel izsmeļoša informācija par tūrisma valsti Vāciju šobrīd pieejama 26 valodās. VTC Austrijā/Šveicē, Spānijā, Ungārijā, Nīderlandē, Lielbritānijā, Francijā, kā arī ASV kopš 2011. gada janvāra izmanto starptautiski vienotu sociālā tīkla Facebook profilu. Paralēli potenciālajos tirgos, piemēram, Ķīnā informācija izvietota turienes tirgus līderu Web 2.0 vietnēs.

Valstu izvēle notika, analizējot sociālo mediju atbilstību tirgus specifikai ar mērķi iekļaut pēc iespējas plašāku ģeogrāfisko segmentu.

Par VTC

Vācijas Tūrisma Centrāle (VTC) ir nacionālā Vācijas „Tūrisma pārvalde” ar galveno mītni Frankfurtē pie Mainas. Saskaņā ar Vācijas Bundestāga lēmumu VTC atbalsta Federālās ekonomikas un tehnoloģiju ministrija (Bundesministerium für Wirtschaft und Technologie) un tās uzdevumā VTC pārstāv Vāciju kā tūrisma valsti. VTC attīsta un izplata stratēģijas un produktus, lai veidotu Vācijas kā ceļojuma galamērķa pozitīvo tēlu ārvalstīs un veicinātu tūrisma virzību uz Vāciju. Šim nolūkam VTC atvērusi pārstāvniecības 30 pasaules valstīs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Ģimeņu diena Sajūtu parkā  Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Sestdien, 29. jūnijā, plkst. 12.00-15.00, aicinām uz piedzīvojumiem un aizraujošām nodarbēm bagātu dienu “Sajūtu parkā” Ģimeņu dienas ietvaros! | Skatīt vairāk
Grand Voyage - Garie kruīzi rudenī Estravel Latvia
Eiropas ostas - Salas - Brazīlijas pilsētas - Maiami... Garo kruīzu piemēri šim rudenim. // no 14 naktīm | Skatīt vairāk
no 847 EUR
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.53480005sec.