Peldbaseins ar stikla grīdu priecē atpūtniekus Šanhajā

Šanhajas (Ķīnā) Holiday Inn viesnīcas peldbaseins neapšaubāmi uzskatāms par vienu no  pasaulē iespaidīgākajām mākslīgajām peldētavām.

Daļa no iekštelpu peldbaseina, kurš atrodams hoteļa 24. stāvā, "karājas" pāri ēkas konstrukcijai. Turklāt baseina dibena konstrukcijā izmantots rūdīts stikls – ienirstot tajā, paveras skats uz pilsētu no augšas.

Viesi, kas veldzējušies "debesu baseinā", atzīst, ka no tā paveras skaidrs skats uz lejā esošo ielu. Tai pat laikā 24 stāvus zemāk esošie garāmgājēji var saskatīt peldētājus.

"Likās, ka es peldu pa debesīm. Tas bija brīnišķīgs piedzīvojums – varēju no augšas vērot Šanhajas urbāno ainavu," stāsta kāds baseina apmeklētājs.

"Mēs vēlējāmies saviem viesiem piedāvāt unikālu piedzīvojumu, kas saistīts ar peldēšanu. Rezultātā viņi tagad var izjust burvību, ko sniedz iespēja relaksēties un atbrīvoties no ikdienas stresa tieši virs pilsētas kņadas," atzina InterContinental Hotels Group pārstāvis.

Baseins ir 30 metrus garš, 6 metrus plats un 1.5 metrus dziļš. To projektējis kāds Singapūras uzņēmums, kurš radījis četrzvaigžņu viesnīcas interjera dizainu.

Viesnīcas pārstāvji atzīst, ka baseina izbūvē drošībai esot bijusi primārā loma – tās nodrošināšanai padoms lūgts neskaitāmiem arhitektiem un pat aviācijas ekspertiem. Peldbaseina izmaksas gan netiek izpaustas.

Kompānijas Holiday Inn četrzvaigžņu viesnīcā, kura durvis vēra 2011. gada maijā, ir 390 numuri. Tā atrodas plaukstošā Šanhajas priekšpilsētā, aptuveni 22 kilometru attālumā no pilsētas centra.

Pēc viesnīcas sniegtās informācijas, peldbaseins atvērts tās klientiem, kā arī fitnesa kluba apmeklētājiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.05.2024 - 20.06.2024 Sauilgrieži Gotlandē. Pēdējās vietas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 2 naktis 3* viesnīcā Visbijā, brokastis // Iekļauts velosipēda pārvadājums // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 21.06.2024 Amatierteātra izrāde Endzeles muižas parkā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
20. jūnijā pie Endzeles muižas plkst. 19.00 Rūjienas Kultūras nama amatierteātra “Vitrāža” izrāde “Kapusvētku PR” pēc Aivas Birbeles darba | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52373981sec.