Ir veiksmīgi startējusi Vācijas tūrisma mobilā aplikācija "TOP 100"

Vācijas Tūrisma Centrāles (VTC) aplikācija "TOP 100" kopš 2012. gada 23. augusta ir atrodama App-Store veikala sadaļā "Jauns un ievērojams". Šajā sadaļā Apple redakcija iepazīstina ar jaunākajām un interesantākajām aplikācijām. VTC pirmā mobilā aplikācija, ar kuras palīdzību ceļojumu zemes Vācijas viesi no šī brīža var atklāt Vācijas 100 iecienītākās apskates vietas, kopš tās palaišanas augusta vidū ir lejupielādēta gandrīz 3 000 reizes. Starp ārvalstīm visvairāk lejupielādes ir Ķīnā, kam seko ASV un Japāna. "Ar aplikācijas "TOP 100" palīdzību mēs veicinām interaktīvo dialogu ar mūsu viesiem un pasaules mērogā spodrinām ceļojumu zemes Vācijas tēlu", skaidro Petra Hedorfere (Petra Hedorfer), VTC valdes priekšsēdētāja.

Gada sākumā VTC veica aptauju, nepastarpināti vēršoties pie ceļojumu zemes Vācijas viesiem, lai izzinātu to personīgās prioritātes. 100 labāko skaitā iekļautas tūristu iecienītās vietas no sešpadsmit federālajām zemēm. Kopumā aptaujas dalībnieki minējuši daudz un dažādus kultūras un dabas objektus visā Vācijā.

Jaunas papildu aplikācijas arī visās VTC sociālā tīkla "Facebook" lapās

Papildus vācu un angļu valodā pieejamajai jaunajai mobilajai aplikācijai visās VTC sociālā tīkla "Facebook" lapās būs pieejama atsevišķa aplikācija ar ievērojamo vietu reitingu reālā laika režīmā. Tās ir sakārtotas lejupejošā secībā un tiek aktualizētas, izmantojot sadaļas "Facebook Places" apmeklējumu skaitu. Turklāt lietotājiem ir iespēja atstāt komentārus, kā arī ievietot tālākus ieteikumus. "Facebook" vidē Jūs varat ātri un vienkārši dalīties ar aplikācijas saturu ar draugiem, izmantojot koplietošanas funkciju Sharing.

Saites ar tīmekļa vietni

VTC oficiālajā tīmekļa vietnē www.germany.travel tika izveidota jauna iecienītāko ievērojamo vietu lapa. Šeit var iepazīties ar aplikāciju un to bez maksas lejupielādēt: www.germany.travel/top100. Izmantojot to, var nonākt pie jaunas aptaujas, kas noskaidro 2013. gada "TOP 100" iecienītākās vietas un notiks katru gadu no jauna. VTC tīmekļa vietnes ziņu blogā no šī brīža 100 dienu garumā tiks publicēti arī jaunumi par 100 iecienītākajām apskates vietām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.07.2024 - 06.07.2024 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 03.07.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 Tālrunis rezervācijai:+371 23280303. | Skatīt vairāk
Reklāmas rakstu publicēšana Travelnews.lv TurismaBizness.lv
Reklāmas rakstu publicēšana tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv (LV / ENG) | Skatīt vairāk
130 EUR
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.06091785sec.