Viesnīcu melnajos sarakstos joprojām bieži iekļūst slavenības

Nav noslēpums, ka slavenību apmešanās viesnīcā nes līdzi ne tikai glamūru un baumas, bet reizēm arī neiedomājamu haosu.

Saprotami, ka pasaulslavenu zvaigžņu viesošanās hoteļos var atspoguļoties lieliskos PR reitingos, taču ne visas slavenības "liekamas vienā maisā".

Pazīstamu šovbiznesa aprindu pārstāvju dzīvesstilu var raksturot kā negantu viesuļvētru, bet tās "nodarītie postījumi" savukārt atainojas viesnīcu apartamentos, kuros šie ļaudis uzturas biežāk kā jebkurš cits ceļotājs.

Aizsākumi slavenību tendencei izpostīt viesnīcas meklējami jau 20. gadsimta sešdesmitajos gados – klīst baumas, ka populārās rokgrupas "The Who" pārstāviem tika liegta ieeja visās "Holiday Inn" viesnīcās pēc tam, kad bundzinieks Keits Mūns "noparkoja" automašīnu viesnīcas peldbaseinā.

Jāatzīst, ka mūsdienu zvaigznes neizceļas ar īpaši miermīlīgāku izturēšanos. "Nepatīkamas" attieksmes dēļ ieeja Ņujorkas "Peninsula" luksusa SPA centrā nesen liegta aktierim Džonam Travoltam, bet skandalozā Parisa Hiltona iekļuvusi Lasvegasas "Wynn" hoteļa nevēlamo viesu sarakstā pēc tam, kad viņa tika arestēta par kokaīna glabāšanu.

“Daudzas slavenības mēs dēvējam par "viendienīšiem" - viņi apmetas mūsu viesnīcā vienreiz, bet pēc tam mēs diemžēl viņus vairs nevēlamies redzēt," atzīst "Cape Cod's Crown Pointe Historic Inn" un "Brass Key Hotel" galvenais menedžeris Deivids Sanfords. "Protams, mums ir arī tādi viesi, kuri ierodas katru gadu un vienmēr izturas iecietīgi."

Interneta vietnē Travelandleisure.com publiskotajās intervijās ar viesnīcu menedžeriem atklājas, ka slavenības bieži vien izsaka dīvainus, taču visai kategoriskus pieprasījumus. Reiz kāda populāra persona vēlējusies trauku ar vienas krāsas "M&M" konfektēm, bet kāds labi pazīstams mūziķis esot draudējis personālam kādā Denveras (ASV) viesnīcā, ka atteiksies no nesen rezervētajiem apartamentiem 50 istabu plašumā, ja pusstundas laikā kabeļtelevīzijas kanālu sarakstam netiks pievienota viņa mīļākā TV programma.

Taču vairāku hoteļu īpašnieki atzīst, ka zvaigžņu pastāvīgā, visai izvirtīgā uzdzīve var nest bagātīgus augļus viņu biznesam. "Mēs dievinam rokenrola garu," atzīst Lasvegasas "Hard Rock Hotel" amatpersona Brendons Pauerss. "Viņiem tiek atļautas jebkādas aktivitātes mūsu piedāvātajos numuriņos, un bieži vien ir neiedomājami grūti likt slavenībām manīt, ka tomēr vēlamies, lai viņi pamet mūsu viesnīcu."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 23.06.2024 Tiksimies Rožu laukumā! Liepājas reģiona TIB
Katru dienu plkst. 12:00 liepājniekiem un pilsētas viesiem ir dota iespēja kopā ar zinošu gidu doties divu stundu garā pastaigā, lai iepazītu | Skatīt vairāk
Lidojums + Kruīzs. Antiļu salas 7 naktis Estravel Latvia
Lidojums no Parīzes + Karību salu kruīzs 7 naktīm. Akcija līdz 31.05. // ceļošana: novembris - februāris | Skatīt vairāk
no 1413 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.05.2024 - 20.06.2024 Sauilgrieži Gotlandē. Pēdējās vietas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 2 naktis 3* viesnīcā Visbijā, brokastis // Iekļauts velosipēda pārvadājums // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64102197sec.