Piecas vietas, kas pārsteidz ar vislielāko sniega daudzumu

Gan ziemas prieku cienītājiem, kas nevar vien sagaidīt iespēju kāpt uz slēpēm piesnigušās kalnu nogāzēs, gan arī tiem ļaudīm, kas vienkārši vēlas baudīt idillisko mieru, ko sniedz baltais gadalaiks, piedāvājam ieskatu piecās sniegotākajās vietās uz Zemes.

5 sniegotākās vietas pasaulē, balstoties uz vidējo ikgadējo izkritušā sniega daudzumu

1. Paradaisas mežziņa stacija, Reinīra kalns, Vašingtona, ASV

Ironiski, taču vieta ar nosaukumu "Paradīze" (angļu val. - Paradise) ik gadu saņem vairāk nekā 17 metrus sniega nokrišņu.

2. Netālu no Ankoridžas, Aļaska, ASV

Katru gadu Gērdvudas slēpošanas kūrorta apvidū (56 kilometri uz dienvidaustrumiem no Ankoridžas) vidēji izkrīt aptuveni 16 metri nokrišņu sniega veidā, taču 2010. gada laikā šis rādītājs sasniedza iespaidīgus 22,25 metrus sniega.

3. Kirkvudas kalns, Kalifornija, ASV

Vietējie iedzīvotāji netālu no Kirkvudas kalna kūrorta ik gadu ziņo par vidēji 15 metriem izkrituša sniega. Tas nav maz, ja ņem vērā, ka salīdzinoši netālu esošās konkurentu slēpotāju nometnes regulāri spiestas izmantot mākslīgo sniegu.

4. Niseko, Japāna

Niseko nozīmē "klints, kas apskauj upes krastu dziļi kalnos". Vieta, kuras klimatu pastāvīgi ietekmē Sibīrijā valdošie laika apstākļi, ik gadu saņem nokrišņus, kas kopā veidotu 15 metrus biezu sniega segu.

5. Valdesa, Aļaska, ASV

Valdesas pilsēta, kas atrodas Prinča Viljama šauruma ziemeļrietumos, ir savdabīga rekordiste - salīdzinot ar citām pilsētām, kuras izvietojušās jūras līmeņa augstumā, šeit katru gadu izkrīt visvairāk sniega – 8.23 metri.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.07.2024 - 15.07.2024 Eiropas kausa BMX 9. un 10. posma sacensīb Valmieras novada Tūrisma pārvalde
13. un 14. jūlijā, Māra Štromberga BMX trasē notiks Eiropas Riteņbraukšanas savienības (UEC) rīkotās Eiropas kausa izcīņas 9. un 10. posma | Skatīt vairāk
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 12.07.2024 Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68809795sec.