Ceļotāji varēs palikt pa nakti princeses Diānas bērnības mājā

Princeses Diānas māja pirmoreiz būs pieejama cilvēkiem, kas vēlēsies tur pārnakšņot. Viesiem būs iespēja palikt pa nakti istabā, kur bērnībā gulēja viena no pasaulē atpazīstamākajām karaliskajām personām. Apmešanās šajā istabā vienam pārim izmaksās aptuveni 36 000 eiro.

Tjūdoru laika savrupmāja ar 90 istabām atrodas 13 000 hektāru lielajā īpašumā netālu no Northemptonas un var lepoties gan ar dažādiem da Vinči darbiem, gan bagātīgu antikvariātu kolekciju. Māja ir atvērta apmeklētājiem jau kopš 1998. gada. Princese Diāna ir apbedīta uz nelielas salas īpašuma teritorijā, un bieži vien cilvēki, kas sekoja līdzi princeses gaitām, dodas uz viņas māju un kapavietu, lai to pieminētu un izrādītu godu. Salai, uz kuras atrodas Diānas kapavieta, ir plānoti renovācijas darbi, kuri būs pabeigti 2017. gadā – princeses nāves 20. gadskārtā.

Jau ilgi māja un tās teritorija apmeklētājiem bija pieejama jūlija un augusta mēnešos. Ēka ir lielisks angļu klasicisma arhitektūras piemērs, un tās dārzus ir veidojis Luija XIV galvenais dārznieks – Andrē le Notre. Tagad, uz noteiktu laika periodu, ceļotājiem būs iespēja šajā mājā arī pārnakšņot. Šāda iespēja radīta, atbalstot labdarības organizāciju Whole Child International, ko vada grāfiene Kārena Spensera un kas palīdz bērniem jaunattīstības valstīs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 06.07.2024 Festivāls "JAUDĪGI AR SAVĒJIEM" Tukuma TIC
6.jūlijā festivālā "Jaudīgi ar savējiem" dzīvā mūzika Šlokenbekas muižas pagalmā skanēs visas dienas garumā! Dakota, Tumsa, Opus pro un citi. | Skatīt vairāk
Ģimeņu diena Sajūtu parkā  Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Sestdien, 29. jūnijā, plkst. 12.00-15.00, aicinām uz piedzīvojumiem un aizraujošām nodarbēm bagātu dienu “Sajūtu parkā” Ģimeņu dienas ietvaros! | Skatīt vairāk
Reklāmas rakstu publicēšana Travelnews.lv TurismaBizness.lv
Reklāmas rakstu publicēšana tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv (LV / ENG) | Skatīt vairāk
130 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37691617sec.