5 tehnoloģiju ieteikumi krāsainākai vasarai

5 tehnoloģiju ieteikumi krāsainākai vasarai

Vasara ir laiks, kad doties dabā un piedzīvojumos, pēc kuriem esam ilgojušies visu ziemu. Lai padarītu šo izklaidi vēl aizraujošāku un krāsaināku, ņem talkā mūsdienīgas tehnoloģijas un ierīces.

“Atvaļinājumu un brīvlaiku sezonā vairāk laika gribas veltīt nevis darbiem, bet atpūtai. Lai brīvie brīži nepārvērstos mazvērtīgā ekrānlaikā, iesaku izmēģināt jaunas, interesantas tehnoloģijas, kas var pārvērsties par nelielu vasaras hobiju – varbūt izmēģināt dažādas mājās gatavota saldējuma receptes? Vai iemācīties lidināt dronu un uzņemt iespaidīgākās ceļojumu fotogrāfijas? Varbūt apņemties līdz vasaras beigām nobraukt 1000 kilometru ar velosipēdu? Iespēju ir daudz,” saka Tet komercdirektors Edgars Grandāns.

Skats uz vasaru no augšas

Ja šķiet, ka vasaras ceļojumu skati caur telefona vai fotokameras aci nav notverami pilnā krāšņumā, varbūt ir laiks apgūt drona vadīšanu un uzņemt elpu aizraujošas fotogrāfijas un video no putna lidojuma. Gan profesionāļu, gan amatieru vidū ar vieglu manevrēšanu, klusu lidojumu, pietiekamu atmiņas izmēru un citiem svarīgiem parametriem vislabākā skata iegūšanai no putna lidojuma izceļas DJI droni.

Izmērīt piedzīvojumus

Ja esi aktīvā dzīvesveida piekritējs, viedpulkstenis vai fitnesa aproce palīdzēs izmērīt vasaras piedzīvojumus kilometros, minūtēs, soļos un  patērētajās kalorijās. Pulksteņa apkopotie dati ļaus lepoties ar veiktajām aktivitātēm un iedvesmos jauniem mērķiem. Ražotāji, kas piedāvā šīs viedierīces, ir – Apple, Samsung, Garmin, Suunto, Huawei un citi. Katram potenciālajam lietotājam jāsaprot, kas ir viņa vajadzības un attiecīgi jāpēta pulksteņa vai aproces tehniskās iespējas. Jāatzīst, ka ierīces ir ar ļoti augstu precizitāti un izceļas ar teicamu kvalitāti.

Jaudīgs internets līdzņemšanai

Lai vasaras siltākās dienas nebūtu jāpavada mājās vai darbā, ar jaudīgu mobilo internetu iespējams strādāt arī ārpus mājas – vasarnīcā, kempingā, transportā un jebkur citur, kur vari pieslēgt rūteri elektrībai. Tet mobilais 5G internets darbojas, izmantojot SIM karti un jaudīgu rūteri, ko nepieciešams pieslēgt pie elektrības. SIM karte ir jāievieto rūterī, lai tas spētu pārraidīt 4G un 5G internetu – 4G internets ir pieejams 99% Latvijas iedzīvotāju, bet 5G tīkla pārklājums tiek nodrošināts lielākajā daļā valsts teritorijas.

Elektrība jebkur

Ja vēlies izmantot mobilo internetu vai jebkādas citas elektroierīces tur, kur nav pieejams elektrības pieslēgums, noderīgas būs EcoFlow un Anker pārnēsājamās uzlādes stacijas. Tās var uzlādēt gan mājās pie elektrības, gan izmantojot automašīnas uzlādi, gan ar atsevišķi iegādājamām saules baterijām, lai pēc tam uzlādes stacijas varētu darbināt dažādas elektroierīces jebkurā vietā – mežā, pļavā vai pludmalē. Savukārt mazāku ierīču, piemēram, telefona vai austiņu uzlādei pietiks ar vienkāršu akumulatoru jeb powerbank. Ar īpašu kvalitāti izceļas Xtorm  produkti, bet noder arī Sandberg, Rivacase,  Xiaomi un citu ražotāju ierīces.

Pašam savs saldējums

Karstākajās vasaras dienās, šķiet, varētu pārtikt tikai no saldējuma, turklāt to var pagatavot arī pats. Izmantojot Sage saldējuma mašīnu, var izmēģināt dažādas veselīgas receptes un saldējumu garšas, kas nav pieejamas veikalos, un iesaistīt gatavošanas procesā bērnus, kas īpaši priecāsies par saldējuma eksperimentiem. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 27.06.2024 "Peoniju ziedu parāde 2024" Kalsnavā  Madonas TIC
LVM Kalsnavas arborētumā sācies peoniju ziedēšanas laiks, kolekcijā ap 300 peoniju dažādības. “Peoniju ziedu parāde 2024” šogad notiks visu | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.05.2024 - 22.06.2024 IELĪGOŠANA | pie Tukuma tirgus Tukuma TIC
22.jūnijā no 9:00 pie Tukuma tirgus būs gan mājražotāju tirdziņš, gan koncerts, gan motociklu apskate, gan arī uzvedums "Jāņu nakts mistērija" | Skatīt vairāk
Atklāj Gulbeni ar elektrovilcieniņu! Gulbenes novada TIC
Atklāj un iepazīsti skaistās ziemeļaustrumu Vidzemes parku un dārzu pilsētas Gulbenes un tās iedzīvotāju stāstu cauri laiku lokiem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.05.2024 - 26.06.2024 Brīvdienas ģimenēm ar bērniem Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsti tūrisma piedāvājumu ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54482293sec.