KEL Travel: augusta beigās nekur tālu nav jābrauc - idejas ceļojumiem

"Augusta beigās nekur tālu nav jābrauc, jābauda daba un aktivitātes, ko sniedz Latvija un tuvākās kaimiņvalstis", ar šādiem vārdiem sarunu iesāka KEL Travel direktors Edgars Plešs. Arvien vairāk cilvēku sāk novērtēt pašu zemes devumus, kā arī dodas ciemos pie kaimiņiem, par to pārliecināts ir arī Edgars, kurš sarunā ar Travelnews.lv sniedz idejas augusta beigu ceļojumiem.

"Kamēr vēl Latvijā baudāmi labi laikapstākļi, jāizmanto pēdējās augusta dienas, lai apceļotu Latviju un Baltijas valstis. Pēdējās saulainās dienas var izmantot, lai atpūstos Baltijas kūrortos, vienalga Jūrmalā, Palangā vai Pērnavā. Tūrisma sezonas beigās viesnīcas minētajās kūrortpilsētās pazemina cenas par nakšņošanas pakalpojumiem, līdz ar to divvietīgu numuriņu var iegādāties pat par 40 Ls, iepriekšējo 100 Ls vietā," idejas sniedz KEL Travel direktors.

Uz Latgali

Edgars Plešs turpina: "Ja ir vēlme atpūsties tuvāk dabai un prom no cilvēku masām, dodieties uz Latgali. Tā kā pats nāku no Latgales, iesaku apmeklēt un izbaudīt visu, ko sniedz ezeru zeme, apmeklējiet Aglonas baziliku, Rāznas ezeru, Daugavpils cietoksni, Daugavas lokus un citas vietas. Sastapsiet viesmīlīgus un draudzīgus cilvēkus, izjutīsiet harmonisku atpūtu."

Foto: BalticTravelnews.com

Uz velo

Aktīvās atpūtas cienītājiem Edgars iesaka doties uz Siguldu un citām gleznainām vietām Latvijā un Igaunijā. "Velotūristi uz Siguldu var doties no pavasara līdz pat rudenim. Siguldā ir neskaitāmas takas, kur doties velobraucienos. Vienas dienas laikā Siguldas skaisto apkārtni noteikti nav iespējams apceļot. Ja velobraucienā ietveriet gan Siguldu, gan Allažus, gan Līgatni, būs vajadzīga aptuveni viena nedēļa - tā kā šis noteikti varētu būs labs plāns aktīvai atvaļinājuma pavadīšanai. Velotūristi, kuri dienā spēj nobraukt vismaz 50 līdz 60 kilometrus, var doties uz Otepē augstieni Igaunijā, kur trenējas igauņu spēcīgākie riteņbraucēji. Šis Igaunijas reģions zināms kā gleznains, ar skaistām ainavām, neskartu vidi. Ar velosipēdu var ceļot arī pa Igaunijas salām, piemēram, doties uz Sāmsalu, kuru velotūrists ar zināmu sagatavotību var apceļot trīs dienās."

Foto: Visitestonia.com

Arī pats KEL Travel direktors Edgars Plešs ir aizrautīgs velotūrists. Augusta beigās Edgars plāno ar velosipēdu apceļot Sivera ezeru Latgalē, Aglonu, Rāznas ezeru. Šajā vasarā kā velotūrists apceļojis Vidzemi un Zemgali, devies arī Vidzemes tūrisma asociācijas organizētajos velobraucienos.

Ģimenes ar bērniem

Ja augusta beigās vēlaties doties atpūsties kopā ar ģimeni, Edgars Plešs norāda, ka pateicīgs galamērķis ir Ventspils, jo tur vienuviet koncentrētas dažādas atpūtas iespējas. "Ventspils ir pilsēta ar sakoptu vidi, to var doties apmeklēt jebkurā gadalaikā, bet kamēr vēl laukā ir patīkami laikapstākļi, pēc iespējas vairāk laika jāpavada ārā. Ar bērniem var doties uz Pludmales akvaparku, Piejūras brīvdabas muzeju, bērnu pilsētiņu, doties braucienā ar Mazbānīti un kuģīti Hercogs Jēkabs."

Foto: Visitventspils.com

 

Vairāk informācijas un ideju ceļojumam interneta vietnē www.keltravel.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.06.2024 - 22.06.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.06.2024 - 18.06.2024 Ciemos uz Lielo latgaļu tirgu! Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies aizraujošā braucienā uz Ludzu- Latvijas senāko pilsētu. Jautrri koncerti, amatnieku ražojumi, gardumi svētku galdam, 22.06 | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 21.06.2024 Amatierteātra izrāde Endzeles muižas parkā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
20. jūnijā pie Endzeles muižas plkst. 19.00 Rūjienas Kultūras nama amatierteātra “Vitrāža” izrāde “Kapusvētku PR” pēc Aivas Birbeles darba | Skatīt vairāk
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22165895sec.