Izveido ātrās palīdzības servisu karšu termināliem

Palīgā šovasar sauca ne tikai karstumā nomāktie cilvēki, bet arī karšu termināli,” joko Agris Štikans, karšu norēķinu terminālu risinājumu izstrādātāja un pakalpojumu sniedzēja Point Transaction Systems vadītājs.

Ņemot vērā to, ka līdz šim Latvijā nav ticis piedāvāts tāds pakalpojums kā karšu terminālu bojājumu novēršana nakts laikā un brīvdienās, bet parādījusies nepieciešamība pēc tā, Point šovasar izveidojis šobrīd Latvijā vienīgo „Terminālu ātrās palīdzības” servisu. Šis dienests apkalpos ne tikai klientus, kuri izmanto Point terminālu risinājumus, bet palīdzēs ikvienam uzņēmumam, kas saskāries ar tehnisku terminālu problēmu jebkurā diennakts laikā.

„Saņemot virkni negaidīto zvanu ar lūgumu sniegt steidzamo tehnisko palīdzību terminālu bojājumu novēršanai nakts stundās un brīvdienās, uzņēmumā parādījās ideja piedāvāt „ekstra” servisu, kas nodrošinātu iespēju saņemt tehnisko palīdzību arī ārpus ierasta darba laika – 24 stundas diennaktī, kā arī brīvdienās un svētku dienas. Līdz šim Latvijā POS terminālu apkalpošana tika veikta darba dienās darba laikā”, stāsta uzņēmuma vadītājs Agris ŠTIKĀNS.

„Paredzam, ka šis pakalpojums būs lietderīgs uzņēmumiem, kam ir ievērojams bezskaidras naudas norēķinu skaits un svarīga nepārtraukta maksājumu pieņemšana – viesnīcas, restorāni, atpūtas kompleksi, tirdzniecības centri, DUS,” norāda Point servisa nodaļas vadītājs Atis Kļavis.

Spilgts šīs vasaras piemērs ir viena no populārākām Jūrmalas viesnīcām, kas piektdienas vakarā Lattelecom kabeļa bojājuma dēļ palika bez modema un iespējas pieņemt karšu maksājumus. „Viesnīca gaidīja ierodamies ārzemju tūristus, kuri nevar iedomāties, ka par numuru var maksāt skaidrā naudā. Ierodoties pie klienta, mūsu tehniķis operatīvi sagatavoja un uzstādīja portatīvo GSM terminālu, kas ir laba alternatīva termināliem ar telefona vai intenetlīnijas pieslēgumu,” stāsta A.Kļavis. Viņš arī uzsver, ka tehniķa izbrauciens ne vienmēr ir vajadzīgs, var palīdzēt arī konsultācija, zvanot uz Point palīdzības dienesta diennakts tālruni.

Šobrīd terminālu „ātrās palīdzības” serviss ir pieejams tikai Latvijā, bet ar laiku Point plāno to ieviest arī Lietuvā un Igaunijā.

Point grupa ir vadošais uzņēmums elektronisko maksājumu risinājumu jomā Eiropā. Katru dienu vairāk nekā 7 miljoni drošu transakciju notiek ar Point risinājumu palīdzību. Grupa apkalpo vairāk nekā 400000 maksājumu ierīču. Point pārstāvniecības darbojas Apvienotajā Karalistē, Dānijā, Igaunijā, Somijā, Islandē, Latvijā, Lietuvā, Norvēģijā un Zviedrijā, kur kopumā ir nodarbināti ap 500 darbinieku.

Point Latvijā darbojās kopš 1998. gada un ieņem vadošās pozīcijas elektronisko maksājumu risinājumu sfērā arī vietējā tirgū. Uzņēmums 2010. gadā atvēris savu pārstāvniecību arī Viļņā, Lietuvā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 30.06.2024 Koncerts ar Valdi Atālu un Zani Bērziņu Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29.jūnijā pl.19.00 ielūdzam uz Akustikas vasaras terases atklāšanu, kurā uzstāsies Valdis Atāls un Zane Bērziņa. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 29.06.2024 Goran Gora koncerts Kalsnavas arborētumā Madonas TIC
29. un 30. jūnijā - "Peoniju ziedu parādē 2024" Goran Gora koncerts un bērnu programma | Skatīt vairāk
Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Ventspils TIC
,


Nikos Travel
,


Kaļķu vārti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.92437005sec.