Pozitīvais Triatel xRace 3. posms notiks Madonā

Triatel xRace piedzīvojuma sacensību 3. posms norisināsies 18. jūlijā Madonā un tās apkaimē. Šī posma īpatnība būs tā, ka lielai daļai dalībnieku tas sāksies jau iepriekšējā dienā Salacgrīvā Positivus festivālā. Izaicinājums būs pēc Muse un citu mūziķu koncertiem nokļūt Madonā pilnā ekipējumā. Labā ziņa – starts tautas klasei (kontrollaiks 6h) pulksten 12:00, sporta klasei (kontrollaiks 10h) 11:00.

Madona ir sportiska pilsēta un pazīstama ar savām distanču slēpošanas trasēm un arī jauno BMX un kartinga trasi. Meži, kalni, ezeri un purvi – tās ir tikai daļa, ar ko nāksies iepazīties Madonas posma Triatel xRace dalībniekiem. Jāatzīmē, ka sacensību organizatori paši ir madonieši, tāpēc šis posms solās būt īpaši aizraujošs. Un ņemot vērā, ka jūlijs ir vasaras karstākais mēnesis, veldzēties varēs ne tikai ar līdzpaņemto ūdeni, bet arī peldēšanas disciplīnā, kas iekļauta šajā posmā.

Ņemot vērā lielo interesi par Positivus festivālu, sacensību organizatori piedāvā iespēju nokļūt no Salacgrīvas līdz Madonai ar autobusu. Un visi tie, kuri nolēmuši Madonā ierasties jau iepriekšējā vakarā vai naktī, naktsmājas par īpašām cenām var sarunāt Smeceres krogā vai viesnīcā Rudzons. Par šīm un citām iespējām lasiet xrace.lv sadaļā Forums.

Līdz ar šo posmu Triatel xRace izsludina konkursu par komandas labāko nosaukumu. Komanda, kas iegūs vislielāko atbalstītāju skaitu, 4. posmā Rīgā dalību varēs pieteikt bez maksas! Konkurss norisināsies sacensību mājas lapas sadaļā Mana simpātija līdz 1. augustam.

Ar katru Triatel xRace sacensību posmu dalībnieku skaits pieaug. Pirmajā posmā Ogrē startēja vairāk nekā 80 komandas, otrajā posmā Tukumā komandu skaits jau pārsniedza skaitli 120. Kopumā Triatel xRace sacensībās ir iespēja piedalīties līdz pat 300 komandām. Komanda sastāv no 3 cilvēkiem. Komplektēt var gan vīriešu, gan sieviešu, gan jauktās komandas. Dalību sacensībās var pieteikt sporta klasē un tautas klasē. Atšķirība ir kontrollaikā un sacensību grūtības pakāpē. Sacensībām nepieciešamo ekipējumu var iznomāt uz vietas, iepriekš piesakoties xrace.lv mājas lapā.

Piedzīvojumu sacensības Latvijā pēdējos gados nākušas modē. Sākotnēji tās vairāk bija paredzētas sporta profesionāļiem, kas vēlas piedzīvot azartu, pārbaudīt izturību un attīstīt daudzpusību, jo sacensībās ir jāskrien, jāorientējas dažāda mēroga un formāta kartēs, jābrauc ar velosipēdu, jāpeld un jārisina sarežģīti speciālie uzdevumi. Un tas viss jādara 24h. Pirms vairākiem gadiem šādas sacensības tika izveidotas arī uzņēmumiem. S3 sacensību fokusi ir sacensība, stratēģija un sadarbība.

Kā izrādās Triatel xRace daudziem uzņēmumiem kalpo kā labs treniņš pirms S3 sacensībām, kas šogad norisināsies septembra sākumā. Savu komandas garu stiprināt uz xRace dodas gan vairākas Nordea bankas komandas, gan arī Swedbank, Parex, Rīgas Piena kombināts, Citrus Solution, Accenture un citi uzņēmumi.

Triatel xRace orientējas uz plašāku auditoriju – tās ir sacensības gan aktīvās atpūtas cienītājiem, gan arī sporta entuziastiem un profesionāļiem. Starpība ir tā, ka šajās sacensībās var piedalīties arī bez lielas iepriekšējas sagatavotības un tajā pašā laikā gūt neaizmirstamas un pozitīvas emocijas. Par to, ka emocijas sacensībās patiešām ir dzīvas un spēcīgas, var pārliecināties, lasot dalībnieku stāstus, kas publicēti Triatel xRace mājas lapā sadaļā Stāsti.

Sekojiet Triatel xRace piedzīvojumu sacensību jaunumiem sociālajos tīklos www.twitter.com/xracelv, www.facebook.com/xrace un www.draugiem.lv/xrace.

Sacensību ģenerālsponsors – Triatel. Sacensību seriāla galvenā balva Ls 1000 vērtībā no veikala Gandrs. Sacensības atbalsta – Isostar, Salomon, Laima, Vichy, Park MV, Ķeizarmežs, Vitamax, Red Bull, Rīgas Piena kombināts, Fazer, Garnier, VIP Sport, Dr. Lūkina acu klīnika. Informē – Draugiem.lv, Atlantis, Latviešu Radio, City Fitness, FHM, SportaCentrs.com, TravelNews.lv, Vx.lv, Izkusties.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Alūksnes pilsētas svētki Alūksnes TIC
Jau augusta pirmajā nedēļā gaidītākais pasākums šajā vasarā - Alūksnes pilsētas svētki | Skatīt vairāk
Latvijas čempionāts vieglatlētikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisināsies Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kura programmā iekļauta septiņcīņa un desmitcīņa. | Skatīt vairāk
Reklāmas rakstu publicēšana Travelnews.lv TurismaBizness.lv
Reklāmas rakstu publicēšana tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv (LV / ENG) | Skatīt vairāk
130 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 30.06.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59500504sec.