Vidzemes Olimpiskā centra Ledus hallē nedēļas nogalēs ir iespēja uzslidot

Kopš rudens sezonas Vidzemes Olimpiskā (VOC) centra Ledus hallē nedēļas nogalēs ir iespēja izbaudīt aktīvo atpūtu publiskajā slidošanā. Lai dotu iespēju cilvēkiem rudens un ziemas sezonā pavadīt brīvo laiku pēc iespējas interesantāk, Vidzemes Olimpiskais centrs ir izveidojis īpaši draudzīgus piedāvājumus ģimenēm, kā arī studentiem un Vidzemes Augstskolai.


Publiskā slidošana

Kā ilgstoša tradīcija Vidzemes Olimpiskajā centrā ir publiskās slidošanas, kur tiek gaidīti pilnīgi visi interesenti, kuri grib aktīvi un jautri pavadīt savu brīvo laiku draugu vai ģimenes lokā. Slidošanas laiki ir iedalīti divās kategorijās – „ar nūjām” un parastā slidošana bez nūjām. Publiskās slidošanas notiek nedēļas nogalēs: no piektdienas līdz svētdienai, tomēr precīzu informāciju par dienām un laikiem attiecīgajā nedēļas nogalē vienmēr var uzzināt VOC mājas lapas www.voc.lv sadaļā „Pasākumu afiša”.

Cenas publiskajā slidošanā ir 2 Ls, kā arī papildus 1 Ls, ja nepieciešama arī slidu noma.

Sadarbība ar Vidzemes Augstskolu

Vidzemes Olimpiskais centrs vēlas būt draudzīgs, tādēļ vienmēr domā par īpaši draudzīgiem piedāvājumiem atsevišķām iedzīvotāju grupām. Viens no jaunajiem piedāvājumiem ir slidošana ar īpašām akcijas cenām Vidzemes Augstskolas (ViA) studentiem, absolventiem un personālam, kuri var uzrādīt derīgas identifikācijas kartes.
Akcija paredz, ka ViA studentiem un ViA identifikāciju karšu īpašniekiem ierasto 2 Ls vietā slidošana maksā 1 Ls, bet slidu noma – 1 Ls. Savukārt, ja ViA karšu īpašnieks ņem līdzi vienu draugu (kas nav ViA students), viņam arī ir atlaide, un slidošana maksā 1 Ls. Šī akcija neattiecas uz otro, trešo un katru nākamo draugu.

Ģimenes piedāvājums

Īpaši Vidzemes Olimpiskais centrs savā ledus hallē cer sagaidīt ģimenes. Līdz ar to ir izveidots draudzīgs ģimeņu piedāvājums. Par ģimeni tiek uzskatīts, ja ir abi vecāki un vismaz divi bērni. Cena par slidošanu ģimenei, neatkarīgi no bērnu skaita (divi vai vairāk), ir 5 Ls. Ja nepieciešama slidu noma, tad tā katram ir atsevišķi 1 Ls.

Vairāk informācijas: www.voc.lv. Slidošanas laikus meklēt sadaļā „Pasākumu afiša”.

Akcija ir spēkā līdz 2011. gada 31. decembrim!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Latvija
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024 Baleta kamerfestivāls KURZEMES KLASIKA 202 Tukuma TIC
Jau trešo reizi vasaras vidū - 7.jūlijā Jaunmoku pilī uzplauks starptautiskais baleta kamerfestivāls “Kurzemes klasika 2024”.​Pasākumu vadīs | Skatīt vairāk
Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70062208sec.