Austrijā ziemas slēpošanas sezonas noslēgumā varēs vinnēt iespaidīgu auto

Sniega Eiropas slēpošanas kūrortos vēl ir pietiekami, tomēr daudzas slēpošanas trases jau pamazām gatavojas sezonas nobeigumam, gan samazinot cenas par nakšņošanu un pacēlāju kartēm, gan informējot par sezonas nobeigumā gaidāmajiem sarīkojumiem – sacensībām, ballītēm, koncertiem un iespēju iegūt vērtīgas balvas.

Ieskatam piedāvājam informācija par dažu Austrijas ziemas kūrortu sezonas slēgšanas pasākumiem šā gada pavasarī:

Zeldene (Sölden)

- No 9. līdz 21. aprīlim Zeldenē, noslēdzot slēpošanas sezonu, tiks iedibināta jauna tradīcija – notiks pirmais „Electric Mountain Festival”, kurā piedalīsies pasaules deju mūzikas zvaigznes DJ David Guetta, DJ Antoine un Tara McDonald.

- No 13. Līdz 15. Aprīlim tiek rīkota īpašā nedēļas nogale – „Weekend and friends”, kuras laikā būs iespēja slēpot kopā ar slēpošanas zvaigzni Bodi Milleru (Bode Miller).

- No 28. Aprīļa līdz 1. Maijam notiks tradicionālais ledāja festivāls „MAXXX Mountain Gletscherfestival”, kura ietvaros varēs sacensties slēpotāji, sniega dēļu braucēji, notiks koncerti un izbraucieni ar sniega traktoriem.

Išgla (Ischgl)

- „Pavasara sniega svētki” ir obligāts pasākums visiem, kam slēpošana saistās ne tikai ar ziemas sportu, bet arī pamatīgu izklaidi. Starptautiska līmeņa zvaigžņu saraksts, kas pēdējo gadu laikā piedalījušies Išglas sezonas slēgšanas pasākumos, ir vismaz tikpat garš kā pati sezonas slēgšanas ballīšu tradīcija. Taču informācija, kura popzvaigzne šogad 30. aprīļa koncertā liks kust ne tikai sniegam, bet arī klausītāju sirdīm, pagaidām tiek turēta noslēpumā.

Leha pie Arlbergas (Lech am Arlberg)

- No 5. līdz 14. aprīlim Lehas pavāri, konditori un vīndari tradicionālajā „Wein & Firn Woche” demonstrēs, ka Arlbergas apkārtne ir slavena ne tikai ar lieliskām slēpošanas trasēm, bet ir arī īsta gardēžu paradīze.

- No 20. Līdz 22. Aprīlim sezonas slēgšanas svētku ietvaros notiks 14. Lehas Kalnu trofejas sacensības, kur dalībnieki sacentīsies gan kalnu riteņbraukšanā, gan pārgājienos, gan slēpošanas nobraucienos, svinot Lehas Sniega svētkus.

Obertauerna (Obertauern)

Sezonas slēgšanas pasākumi notiks 20. aprīlī – pēc nakts ballītes „slēpju zaķi” un „ballīšu lauvas”, kā savus klientus ar humoru dēvē slēpošanas kūrortā, dosies apslēptās mantas meklējumos iecienītajā Gamslaitenes trasē (Gamsleiten). Trasē būs paslēptas 30 dārgumu lādes, bet tikai vienā no tām būs galvenā balva – automašīnas BMX X1 atslēgas. Vairāk informācijas meklējiet www.obertauern.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 23.06.2024 Tiksimies Rožu laukumā! Liepājas reģiona TIB
Katru dienu plkst. 12:00 liepājniekiem un pilsētas viesiem ir dota iespēja kopā ar zinošu gidu doties divu stundu garā pastaigā, lai iepazītu | Skatīt vairāk
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Turcijas 4* un 5* viesnīcas, 7 naktis Estravel Latvia
Turcijas kūrorti - Alānija, Side, Beleka // VIESNĪCU VASARAS KOLEKCIJA // 7 naktis viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma | Skatīt vairāk
no 304 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 23.06.2024 Līgosim Augšdaugavas novadā TAKA
Apmeklējiet Augšdaugavas novadu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


AL SVETS
,


CelojumuBode.lv
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79395509sec.