TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Sadarbībā ar Latvijas Tūrisma Aģentu un Operatoru Asociāciju un LVRA - 15% atlaide studijām Turībā

Lai sekmētu tādu izglītības vidi, kas veicina uzņēmējdarbības veidošanos un attīstību, kā arī sniegtu ieguldījumu tūrisma un viesmīlības, kā vienas no perspektīvākajām nozarēm, attīstībā, ir būtiski pilnveidot nozares uzņēmumu sadarbību ar augstskolām. Abpusēja darba devēju un augstskolu sadarbība sniedz iespēju labāk sagatavot jaunos speciālistus – topošos tūrisma un viesmīlības nozares ekspertus.

Lai veicinātu studentu sadarbību ar potenciālajiem darba devējiem, Latvijas Tūrisma Aģentu un Operatoru Asociācija un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija uzsāk sadarbību ar Biznesa augstskolu Turība, pievienojoties jau pastāvošajai atlaidei – „Uzņēmuma rekomendācija”.

Saņemot rekomendācijas vēstuli no uzņēmuma, kas ir Latvijas Tūrisma Aģentu un Operatoru Asociācijas un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas biedrs, topošais students iegūs 15% atlaidi pirmajam studiju gadam Biznesa augstskolā Turībā. Atlaide attiecas uz koledžas, bakalaura, maģistra un doktora studiju programmām Rīgā.

15% atlaidi pirmajam studiju gadam Biznesa augstskolā Turībā joprojām iespējams saņemt arī ar rekomendāciju no uzņēmuma, kas ir LDDK vai LTRK biedrs – arī šīs rekomendācijas joprojām ir spēkā.

Biznesa augstskolā Turība ir četras fakultātes – Uzņēmējdarbības vadības fakultāte, Juridiskā fakultāte, Starptautiskā tūrisma fakultāte un Komunikācijas fakultāte, kurās iespējams apgūt 25 studiju programmas.

Studijas Biznesa augstskolā Turība sniedz iespēju iegūt uz biznesu orientētu izglītību, kā arī papildināt teorētiskās zināšanas ar vērtīgu praktisko pieredzi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.06.2024 - 23.06.2024 Jāņu nakts mistēriju jampadracis Engurē Tukuma TIC
Jāņu Jampadracis – Engurē! 23.06. Engurē svētku tirdziņš, teātra izrāde Auniņparkā, koncerts un balle! | Skatīt vairāk
Latvija
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 27.06.2024 "Peoniju ziedu parāde 2024" Kalsnavā  Madonas TIC
LVM Kalsnavas arborētumā sācies peoniju ziedēšanas laiks, kolekcijā ap 300 peoniju dažādības. “Peoniju ziedu parāde 2024” šogad notiks visu | Skatīt vairāk
Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60977697sec.