TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Amber Beverage Group iesaistās tekilas biznesā

Baltijā lielākais alkohola ražotājs un izplatītājs Amber Beverage Group, kas ir daļa no starptautiskā koncerna SPI Group, ir noslēdzis nozīmīgu darījumu, iegūstot savā īpašumā ievērojamu tekilas ražotāja Fabrica de Tequilas Finos kapitāla daļu. Fabrica de Tequilas Finos ražotne atrodas Tekilas pilsētā Meksikā, un uzņēmums ir autentisks tekilas ražotājs un vairāk nekā 20 tekilas zīmolu īpašnieks.

Amber Beverage Group valdes priekšsēdētājs Sīmurs Ferreira (Seymour Ferreira) pauž gandarījumu par partnerību ar Fabrica de Tequilas Finos un iespējām, ko darījums paver Amber Beverage Group izaugsmei ASV un Latīņamerikas tirgos.

"Mums ir vairāk nekā gadsimtu ilga pieredze tādu pasaulē zināmu stipro alkoholisko dzērienu ražošanā un izplatīšanā kā Moskovskaya® Vodka, Rīgas Melnais Balzams® un daudzi citi. Mēs esam spēcīgs un strauji augošs starptautisks bizness, kas no Rīgas pārvalda jau vairāk nekā 50 tirgus. Apvienojot šo mūsu kompetenci ar pieredzējuša Meksikas ražotāja spēku tekilas jomā, mēs paplašināsim savu dzērienu portfeli ar jaunu, strauji augošu dzērienu kategoriju un stiprināsim mūsu pozīcijas starptautiskajā tirgū,” uzsver S. Fereira.

Fabrica De Tequilas Finos ražoto portfelī ir vairāk nekā 20 tekilas zīmolu, tostarp pasaulē labi zināmi tekilas zīmoli, kā KAH, Don Camilo, Agave 99, Zapopan un Tonala.

Tekila ir viena no visātrāk augošajām alkoholisko dzērienu kategorijām. Saskaņā ar plašākās specializētas analītiskās informācijas kompānijas IWSR datiem tekilas patēriņa pieaugums visā pasaulē turpmāko piecu gadu laikā tiek prognozēts vairāk nekā 16% apmērā. Lielākie tekilas tirgi pasaulē ir ASV un Meksika, kur patēriņš 2015.gadā sasniedza attiecīgi 138 miljonus un 81 miljonu litru. Lielākie tekilas tirgi Eiropā ir Vācija, Krievija un Apvienotā Karaliste.

Par “Amber Beverage Group”

SPI Group’’ ietilpstošā „Amber Beverage Group” ir vadošā vīna un stipro alkoholisko dzērienu holdinga sabiedrība Baltijas valstīs. „Amber Beverage Group” uzņēmumi ražo, pilda, eksportē, izplata vairumtirdzniecībā, un mazumtirdzniecībā plašu alkoholisko dzērienu klāstu, ko veido gandrīz 500 zīmoli.

„Amber Beverage Group” Baltijas valstīs apvieno vairāk nekā 1400 darbinieku septiņos uzņēmumos - reģiona vadošajā alkoholisko dzērienu ražotājā, pieredzējušos vairumtirdzniecības uzņēmumos Igaunijā, Latvijā un Lietuvā, specializētos mazumtirdzniecības tīklos, ko Latvijā un Lietuvā veido vairāk nekā 60 veikali, un loģistikas pakalpojumu sniedzējā visās Baltijas valstīs.

„Amber Beverage Group” uzņēmumi eksportē preces uz vairāk nekā 170 pasaules tirgiem un piedāvā noliktavas pakalpojumus 12 tūkstošu m2 platībā Latvijā un 14 tūkstošu m2 platībā Lietuvā.

Mēs lepojamies ar mūsu ražotajiem un izplatītajiem zīmoliem Rīgas Melnais Balzams®, Grand Cavalier®, Moka®, Cosmopolitan Diva®, Rīgas šampanietis®fig. un vēl vairāk nekā 100 dažādu dzērienu zīmolu.

Mums ir gods pārstāvēt Baltijas valstīs tādus pasaulē zināmus vārdus kā William Grant & Sons, Remy Cointreau, Mast-Jagermeister S.E., Roust Inc., Berry Bros, Rudd, BeamSuntory, CEDC, Le Grand Chai Group, Heineken Intl, Marchesi de Frescobaldi, Concha Y Toro, Torres, Delicato Family Vineyards, KWV International, Freixenet un Red Bull.

www.amberbev.com

Par “Fabrica de Tequilas Finos”

“Fabrica de Tequilas Finos” ir tekilas ražotājs, kas atrodas Tekilas pilsētā Meksikā.Tas ir pazīstams ar tādiem zīmoliem kā KAH, Don Camilo, Agave 99, Zapopan un Tonala tekilas.

Ražotne atrodas Tekilas pilsētā, Halisko štatā, Meksikā – netālu no Gvadalaharas pilsētas, Tekilas kalna pakājē. Tā tika izveidota kā ģimenes uzņēmums 2000.gadā.

www.fabricadetequilasfinos.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.05.2024 - 29.06.2024 ROKA DZIESMU SVĒTKI | Džūkstē Tukuma TIC
29. jūnijā pie Džūkstes Kultūras nama pirmie “ROKA DZIESMU SVĒTKI” sadarbībā ar Latvijas Rokmūzikas Asociāciju. | Skatīt vairāk
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.86511612sec.