TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wizz Air papildina Wizz Flex ar biļešu atmaksāšanas iespēju

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air šī gada 8.septembrī paziņoja, ka ir pilnveidojusi populāro pakalpojumu WIZZ Flex, lai vēl vairāk uzlabotu klientu pieredzi.

No 8. septembra klientiem, kas ir nopirkuši WIZZ Flex, līdztekus iespējai neierobežotu skaitu reižu mainīt iegādāto biļešu datumu, laiku un maršrutu ir dota iespēja arī saņemt atpakaļ samaksu par biļetēm savā WIZZ kontā tīmekļa vietnē wizzair.com un izmantot to vēlāk, iegādājoties biļetes jebkurā no Wizz Air vairāk nekā 450 maršrutiem.

Klienti, kas ir iegādājušies pakalpojumu WIZZ Flex, var veikt reisa izmaiņas līdz trim stundām pirms paredzētā izlidošanas laika tīmekļa vietnē wizzair.com. Ja tiek mainīts lidojuma datums, laiks vai maršruts, par izmaiņām nebūs jāmaksā, tomēr, ja jaunajā reisā biļetes ir dārgākas, biļešu cenas starpība ir jāsamaksā.

WIZZ Flex ar vienu klikšķi var nopirkt biļešu iegādes procesa gaitā tikai par 15 EUR viena reisa vienam pasažierim. Visu informāciju par uzlaboto pakalpojumu WIZZ Flex var atrast https://wizzair.com/lv-lv/informacija-un-pakalpojumi/wizz-pakalpojumi/wizz-flex#/ Pasažieri, kas ir nopirkuši biļetes par Plus cenu, var izmantot visas paplašinātā WIZZ Flex priekšrocības, kā arī vairākus citus WIZZ pakalpojumus, kas ir iekļauti šajā paketes cenā.

Wizz Air komercdirektors Georgs Mihalopuls sacīja: „Mēs ar prieku papildinām ieguvumu klāstu no mūsu populārā pakalpojuma WIZZ Flex, jo mēs nepārtraukti cenšamies uzlabot klientu pieredzi katrā WIZZ ceļojuma posmā. Ir bijis liels klientu pieprasījums pēc pakalpojuma, kas ļauj WIZZ kontā ieskaitīt summu par neizmantotām biļetēm, ja viņi ir spiesti atcelt plānoto ceļojumu. Uzlabotais WIZZ Flex piedāvā tieši to!”

Par Wizz Air

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 72 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 25 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 450 maršrutos, savienojot 126 galamērķus 38 valstīs. Wizz Air aptuveni 2 800 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par 20 miljonu pasažieru izvēli finanšu gadā, kas beidzās 2016. gada 31. martā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA) Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Nesen viena no ievērojamākajiem lidsabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori atzina uzņēmumu par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašais rudens/ziemas piedāvājums Nurmuižas pils
Baudiet romantisku atpūtu muižā ar Smēdes SPA apmeklējumu, prosecco, vakariņām un gardām brokastīm nākamajā rītā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.09.2024 - 09.10.2024 Ciemos pie NeParastā barona Bumbiera  Madonas TIC
NeParastumi Ērgļu pusē- barona Bumbiera "Bumbiermuižā". Viņš pats šeit iegriežas reti, tādēļ viesiem ir iespēja nakšņot muzikālajā sveču | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.10.2024 - 07.10.2024 DEMO salodojums "TOREIZ un TAGAD" Tukuma TIC
Koncertšovs kurā rotaļīgā retrospekcijā uz skatuves kāps gan bijušie gan esošie dejotāji | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.10.2024 - 10.10.2024 Izrāde "Lielguļamā gulta" Tukuma TIC
Brīvdienu komēdija svingeru ritmos - Slampē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56092715sec.