TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Cēsu un apkārtnes tūrisma piedāvājums skatāms jaunā, vizuāli pievilcīgā un ērtā mājas lapā

Cēsu Tūrisma attīstības un informācijas centrs izveidojis un apmeklētājiem nodevis jaunu, vizuāli pievilcīgu un ērti lietojamu tūrisma mājas lapu www.visit.cesis.lv. Mājas lapā ir ievietotas viegli pārskatāmas un loģiski strukturētas sadaļas kategorijās “Ko darīt”, “Ko redzēt”, “Kur paēst”, “Kur palikt”, kas integrētas arī mobilajās ierīcēs.

Ik gadu arvien pieaug Latvijas un ārzemju tūristu skaits, kuri par savas atpūtas galamērķi izvēlas Latvijas dabas ainavu un kultūrvēstures mantojuma apskati. 2016.gada 12 mēnešos Cēsu tūrisma mājas lapas unikālo apmeklētāju skaits sasniedza jau 150000 unikālo skatījumu, kas nozīmē arī pieaugošu pilsētas apmeklētāju skaitu un lielu interesi par atpūtas iespējām Cēsīs.

Cēsis ir pievilcīgs galamērķis katrā gadalaikā, jo ir dēvējamas ne vien par Vidzemes kultūras galvaspilsētu un ir bagātīga ar gadsimtu senām vēstures liecībām, tā atrodas Gaujas Nacionālā parka centrā, kas pilsētu padara viegli sasniedzamu, atpūtai piemērotu un dabas vērtībām bagātu.

Bez jau ierastajām tūrisma lapas nodaļām, interesenti var atrast ceļotājiem noderīgu informāciju, kā piemēram, bankomātu un pasta nodaļu atrašanās vietas, pilsētas un apkārtnes tūrisma materiālus un kartes.

Tūrisma piedāvājums ir apkopots ne tikai, lai ieinteresētu apmeklētājus no citām Latvijas pilsētām un ārvalstīm ciemoties Cēsīs, bet arī, lai atvieglotu atpūtas plānošanu pašiem cēsniekiem. Ir apkopoti un publicēti pārgājienu, velo braucienu un laivošanas maršruti, kas būs kā iedvesma brīvdienās doties vēl neiepazītā veidā.

Informācija mājas lapā regulāri tiek atjaunota un papildināta. Šobrīd informācija un objektu apraksti ir apskatāmi latviešu un angļu valodās. Drīzumā tā būs pieejama arī krievu un vācu valodās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pasaules rallija čempionāta KURZEMES POSMS Tukuma TIC
Piektdien, 19. jūlijā, ātrumposmi norisināsies Tukuma novadā, tai skaitā automašīnu parāde divreiz būs skatāma arī pašā pilsētā. | Skatīt vairāk
Latvija
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk
Tūrisma karte "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē" Bauskas TIC
“Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!” – tūrisma maršruts un karte ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44432902sec.