TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Novatours» prezentē ziemas sezonas ceļojumus un jaunu galamērķi

«Novatours» prezentē ziemas sezonas ceļojumus un jaunu galamērķi

Aizvadītās nedēļas noslēgumā tūroperators “Novatours” organizēja ziemas sezonas ceļojumu prezentācijas pasākumu, kurā tika pulcināti tūrisma nozares partneri, to skaitā arī nacionālā aviosabiedrība “airBaltic”, kas nodrošina lidojumus uz vairākiem “Novatours” galamērķiem.

Pasākums notika restorānā “Osta” un pulcēja ievērojamu skaitu interesentu. Viesi baudīja Spānijas gaisotni un muzikālās grupas “Nalata Project” uzstāšanos.

Prezentācijas laikā tika atklāts, ka ziemas sezonā tūroperators piedāvās ceļojumus uz kopumā 19 galamērķiem 17 valstīs, nodrošinot dažādus ceļojumu veidus, lai apmierinātu visdažādākās ceļotāju vēlmes.

Ceļojumu iespējas

Uzrunājot viesus, “Novatours” pārdošanas vadītāja Liāna Pudule Indāne sacīja: “Esam patiesi priecīgi par nākamās ziemas sezonas piedāvājumu. Kā ierasts, ziemā ceļotājiem būs trīs veida ceļojumi - atpūtas ceļojumi uz salīdzinoši tuviem galamērķiem, eksotiskie ceļojumi uz tālākām pasaules valstīm un slēpošanas braucieni uz Eiropas kalniem. Neslēpsim arī lepnumu par to, ka mēs arvien turpinām piedāvāt saviem klientiem visplašāko eksotisko galamērķu klāstu reģionā”.

Atpūtas ceļojumu klāstā ir divi galamērķi Spānijā - Tenerife un sezonas jaunums Grankanārija, divi galmērķi Ēģiptē - Hurgada un Šarm eš Šeiha, kā arī Apvienoto Arābu Emirāts Dubaija.

Eksotiskāku pieredzi būs iespējams gūt Vjetnamā, Taizemē (Bangkoka un Puketa), Kubā, Indonēzijā, Meksikā, Seišelu salās, Maurīcijā, Zanzibārā, Maldīvu salās un Šrilankā.

Slēpošanas braucieni tiks organizēti uz Itālijas, Francijas un Austrijas kalniem.

Jaunais galamērķis - Grankanārija

Kā ierasts, “Novatours” katrā sezonā priecē ceļotājus uz jauniem galamērķiem un ziemas sezonā šis jaunums būs Spānijas sala Grankanārija, kas ir trešā lielākā no Kanāriju salām. Šī sala piedāvā neparastu dabas daudzveidību – no smilšainām pludmalēm līdz tuksnesim līdzīgām kāpām, tropu mežiem un priežu mežiem, kalniem un kanjoniem.

Salas piedāvājums:

●    Viesnīcas: plaša viesnīcu izvēle, tostarp “viss iekļauts” viesnīcas.

●    Laikapstākļi: lieliski laikapstākļi visu gadu.

●    Aktivitātes: plašas ūdenssporta iespējas, daudz atrakciju un ūdens parki.

●    Pludmales: vairāk nekā 50 smilšu pludmales un daudzas publiskās pludmales.

●    Infrastruktūra: lieliski ceļi un ērta infrastruktūra.

Grankanārija ir īpaši populāra Skandināvijas ceļotāju vidū, kas to izvēlas dēļ dažādajiem viesnīcu piedāvājumiem, lieliskajiem laikapstākļiem un plašajām atpūtas iespējām.

Lidojuma periods uz Grankanāriju būs no 2024. gada novembra līdz 2025. gada martam. Lidojumi būs vienu reizi nedēļā.

Tomēr tiem ceļotājiem, kuri Grankanāriju vēlētos apmeklēt decembrī vai Jaunā gada svinību laikā, par atvaļinājumu vajadzētu parūpēties jau tagad – jo pieprasījums tiešām ir liels.

Partnerība ar nacionālo aviosabiedrību

Pasākumā piedalījās arī nacionālās aviosabiedrības “airBaltic” tirdzniecības pārstāve Sanda Majore, kura sacīja: “Mēs ar “Novatours” jau labu laiku mērķtiecīgi izvēršam sadarbību, arvien paplašinot galamērķu klāstu, uz kuriem var ceļot ar “airBaltic” ekonomiskajām un videi draudzīgajām lidmašīnām.”

Par nākamo ziemas sezonu viņa norāda, ka uz Grankanāriju, Tenerifi, Dubaiju un daļēji arī uz sēpošanas galamērķiem “Novatours” ceļotāji varēs doties ar “airBaltic” tiešajiem lidojumiem.

Ziemas sezonas ceļojumu piedāvājumi iegādei jau ir pieejami tūroperatora interneta vietnē kā arī klātienē klientu apkalpošanas birojā. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svētku Radošā iela MĀKSLINIEKI UN LITERĀTI Tukuma TIC
Tukuma novada svētkos visiem ierastā Mākslinieku iela pārtaps par radošo ielu MĀKLSINIEKI UN LITERĀTI. | Skatīt vairāk
Latvija
Pasaules rallija čempionāta KURZEMES POSMS Tukuma TIC
Piektdien, 19. jūlijā, ātrumposmi norisināsies Tukuma novadā, tai skaitā automašīnu parāde divreiz būs skatāma arī pašā pilsētā. | Skatīt vairāk
Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ! Tukuma TIC
Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās | Skatīt vairāk
Tūrisma karte "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē" Bauskas TIC
“Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!” – tūrisma maršruts un karte ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65421295sec.