CSDD e-pakalpojumi ietaupa resursus

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) e-pakalpojumi (e.csdd.lv) joprojām ir vieni no populārākajiem virtuālajā vidē nodrošinātajiem pakalpojumiem Latvijā. Kopš 2013.gada sākuma mūsu klienti tiem pieslēgušies 1,4 miljonus reižu, salīdzinājumam – visā 2012.gadā pieslēgšanās bija 1,6 miljonus reižu. Taču izmantoto e-pakalpojumu skaits ir vēl lielāks, jo vienreiz autorizējoties, lietotājs parasti veic vairākas darbības.

CSDD e-pakalpojumi ietaupa mūsu klientu resursus un palīgs ikdienas darbā. Piemēram, juridiskajām personām palīdz pārvaldīt uzņēmumu autoparkus. Vieni no populārākajiem CSDD e-pakalpojumiem ir vienas dienas braukšanas atļaujas saņemšana – šogad noformēti apmēram 70 tūkstoši atļauju, no kuriem 73% – CSDD e-pakalpojumos. Tāpat klienti bieži izvēlas veikt ar tehnisko apskati saistītos maksājumus, to lietošanas īpatsvars pa mēnešiem, salīdzinot ar gada sākumu, palielinājies par apmēram 25%.

CSDD e-pakalpojumi ir īpaši pielāgoti fizisko un juridisko personu vajadzībām. Proti, juridiskās personas (uzņēmēji, zemnieku saimniecības) izmanto CSDD e-pakalpojumus savu autoparku pārvaldīšanai, veic transportlīdzekļu deklarēšanu saimnieciskās darbības veikšanai, seko līdzi savu darbinieku uzvedībai ceļu satiksmē, transportlīdzekļu tehniskajam stāvoklim, ražotāju noteiktajiem spēkratu degvielas patēriņiem u.c. CSDD e-pakalpojumos juridiskām personām katrai klientu kopai ir pielāgoti īpaši e-servisi tiešsaistes režīmā, kas sniedz nepieciešamo informāciju, ļauj veikt izmaiņas un atzīmes CSDD Transportlīdzekļu un to vadītāju valsts reģistrā.

Savukārt fiziskās personas visbiežāk CSDD e-pakalpojumos pārbauda informāciju par sevi, veic ar tehnisko apskati saistītos maksājumus, noformē vienas dienas braukšanas atļaujas, kā arī saņem pieteiktos atgādinājumus par tuvojošos termiņu beigām, piesakās vadītāja kvalifikācijas eksāmeniem. Papildus drošībai e-vidē ir iespēja reģistrēt velosipēdu, uzlikt transportlīdzekļa īpašnieka liegumu u.c. Klientu atsaucību guvis pagājušā gada sākumā ieviestais e-pakalpojums – transportlīdzekļu bezmaksas norakstīšana internetā.

Šobrīd CSDD e-pakalpojumu aktīvo klientu skaits pārsniedz 302 tūkstošus. Par 300 tūkstošo lietotāju kļuva Sigita no Ventspils, kura reģistrējās e-pakalpojumos ar viedtālruņa palīdzību, izmantojot CSDD jaunāko tehnoloģiju risinājumu – aplikāciju. Tādējādi gandrīz puse jeb apmēram 40% šoferīšu ietaupa savus resursus un padara ikdienas dzīvi vienkāršāku – viņiem CSDD pakalpojumu saņemšana ir ātrāka un pieejamāka, jo e-pakalpojumi darbojas 24 stundas diennaktī un septiņas dienas nedēļā.

Mājas lapa: www.csdd.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024  Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024 Baleta kamerfestivāls KURZEMES KLASIKA 202 Tukuma TIC
Jau trešo reizi vasaras vidū - 7.jūlijā Jaunmoku pilī uzplauks starptautiskais baleta kamerfestivāls “Kurzemes klasika 2024”.​Pasākumu vadīs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 05.07.2024 Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē Madonas TIC
Šā gada “Vēsturisko parku un dārzu dienu” ietvaros, ko jau sesto gadu jūlija mēnesī organizē Latvijas Piļu un muižu asociācija, aicinām ciemos | Skatīt vairāk
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48282814sec.