DBS Autoskola turpina tradīciju dāvināt sievietēm bezmaksas "parkošanās meistarklases"

DBS Autoskola (Drošas Braukšanas Skola), Opel un tirdzniecības centrs "Spice" turpina pāris gadus atpakaļ aizsākto tradīciju pirms 8. marta sievietēm dāvināt ļoti noderīgu un atraktīvu dāvanu – bezmaksas auto parkošanās īso kursu. 2014. gada meistarklases notiks Daugavas kreisajā krastā no 5. līdz 7. martam pie tirdzniecības centra "Spice Home". Ņemot vērā šī pasākuma lielo popularitāti, autovadītājas tiek aicinātas šīm meistarklasēm pieteikties līdz 3. martam.

"Auto novietošana stāvvietā, jo sevišķi paralēli brauktuvei, bieži daudziem autovadītājiem sagādā lieku stresu. Taču iemācoties dažus pamatprincipus, šī "problēma" pārvēršas par tīru dzīves sīkumu. Pirmo reizi šo meistarklašu vēsturē apmācības notiks ne tikai starp piloniem, bet arī starp reālām automašīnām," stāsta DBS Autoskolas apmācību direktors Artūrs Priednieks.

Meistarklasēs tiek aicinātas piedalīties gan tikko autovadītāja apliecību ieguvušās sievietes, gan pieredzējušas autovadītājas. Apmācības notiks gan ar dalībnieču personīgajiem automobiļiem, gan ar DBS Autoskolas mācību automobiļiem Opel Astra un Opel Insignia.

Vienlaikus ar meistarklasēm notiks arī dažādu Opel automobiļu testa braucieni, kuros jebkura dalībniece varēs noskaidrot kurš no Opel jaunajiem modeļiem iet visvairāk pie sirds.

Kādām no pasākuma dalībniecēm būs iespēja saņemt arī papildus dāvanas, kuru vidū ir drošas braukšanas kursi no Drošas Braukšanas Skolas, nedēļas nogale ar nelielo apvidus automobili Opel Mokka un tirdzniecības centra "Spice" dāvanu karte 100 € vērtībā.

Meistarklasēm iespējams pieteikties no 24. februāra līdz 3. martam rakstot uz DBS Autoskolas e-pastu info@dbs.lv vai zvanot 67450430.

Par DBS

Drošas Braukšanas Skola darbojas kopš 2005. gada. Šī ir vienīgā šāda tipa skola, kas sagatavo B un citu kategoriju vadītājus, apmāca profesionāļus, sniedz drošas braukšanas apmācības, kā arī autoparkiem piedāvā ekonomiskas un videi draudzīgas braukšanas apmācības. DBS sadarbības partneri ir "Opel", "Statoil Fuel & Retail Latvia", AAS "BALTA", "SEB banka", "Goodyear", "Bosch" un TV raidījums "Zebra".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 30.06.2024 Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 02.07.2024 "ILGA" & "ROCK SYMPHONY"  Jaunpilī  Tukuma TIC
5.jūlijā plkst. 19:00 Jaunpils pils iekšpagalmā uz skatuves kāps divas leģendāras apvienības: Dailes teātra dziedošie aktieri u.c. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57708502sec.