Aktīvai vasaras atpūtai viskomfortablāko automašīnu tops

Aktīvai vasaras atpūtai viskomfortablāko automašīnu tops

Vasara ir aktīvas autobraukšanas sezona: auto ceļojumi atvaļinājuma laikā, izbraucieni dabā kopā ar visu ģimeni un lolojumdzīvniekiem, darbošanās vasarnīcā, aktīvā atpūta un pārgājieni. Šim visam ir nepieciešama ietilpīgs auto! Taču kā izvēlēties piemērotāko, vērtējot kopā degvielas patēriņu, ietilpību, jaudu un kvalitāti? Balstoties savā pieredzē, Longo Group ir izveidojusi sarakstu ar optimālajiem auto ģimenēm, lielu suņu īpašniekiem un aktīvās atpūtas cienītājiem.

“Mūsu novērojumi liecina, ka sākoties vasarai, Latvijas iedzīvotāji visnotaļ nopietni sāk domāt par esošās automašīnas nomaiņu. Patiešām, vasarā gribas tik daudz ko izdarīt, apbraukāt neskaitāmas vietas, un būtu skumji palaist to visu garām piemērota auto trūkuma dēļ. Taču ir ļoti svarīgi izvēlēties tieši jums piemērotu modeli, tādēļ, balstoties savā pieredzē, esam izveidojuši automašīnu topu dažādām braucēju kategorijām – ģimenēm ar bērniem, suņu īpašniekiem un aktīvas atpūtas vai vasarnīcu cienītājiem,” stāsta Edgars Cērps, Baltijā lielākā lietoto auto tirgotāja Longo Group dibinātājs un valdes priekšsēdētājs.

Ģimenēm ar bērniem, kuras šovasar plāno doties ceļojumā vai bieži izbraukt dabā, lieliski noderēs šādu modeļu mašīnas:

1.    Toyota Corolla – tradicionāli ērts ģimenes auto. Bagāžas nodalījums ir pietiekami ietilpīgs ģimenes atpūtai, turklāt, tas ir ekonomisks ekspluatācijā.

2.    Skoda Octavia – neatkarīgi no tā, kuras modifikācijas Octavia iegādāsieties, tā bez pūlēm ietilpinās visu, kas nepieciešams ģimenei ar bērniem. Šim auto tradicionāli bijis milzīgs bagāžas nodalījums, tāpat kā telpa kājām aizmugurē sēdošajiem.

3.    Volvo XC60 ir ļoti praktisks ģimenes auto. Vienlaikus tas ir komfortabls un kluss transportlīdzeklis garo distanču veikšanai.

Aktīvai atpūtai un dārza darbiem - ja dodat priekšrocību aktīvam dzīvesveidam, jums nepieciešams ļoti ietilpīgs un uzticams automobilis, kas spēj braukt arī bezceļa apstākļos. Atbilstoši Longo Group ilggadējai klientu konsultēšanas pieredzei, visos šajos gadījumos ir vērts pievērst uzmanību šādiem modeļiem:

1.    Nissan Qashqai – aktīvās atpūtas cienītājiem nepieciešams ērti pārvadāt velosipēdus vasaras sezonā un slēpes ziemā. Savā klasē Nissan Qashqai ir viena no labākajām izvēlēm, kas ļaus ne vien daudz iekraut, bet arī droši nostiprināt dažādas kravas.

2.    Honda CR-V – samērā lēts ekspluatācijā un viens no uzticamākajiem tirgū pieejamajiem “parketniekiem”. Degvielas patēriņš, kā jebkuram parketniekam. Var droši braukt pa zemes ceļiem, mežā, pa slapju pļavu. Ļoti ietilpīgs bagāžas nodalījums.

3.    Volkswagen Passat – līdzīgi kā gandrīz ikviens Volkswagen modelis, arī Passat, šķiet domāts tieši slēpotājiem, makšķerniekiem, medniekiem un visiem aktīvās atpūtas cienītājiem. Drošs, uzticams, ekonomisks, ar plašu telpu jebkāda veida kravai un pasažieriem.

Lielu suņu īpašniekiem. “Ja jūs vasarā aktīvi pārvietojaties ar mašīnu un jums patīk ņemt līdzi savu četrkājaino draugu, bagāžas nodalījumam ir jābūt pietiekami komfortablam mīluļu pārvadāšanai. Mums vairākkārt ir nācies piemeklēt auto tieši šādiem mērķiem, tādēļ varam droši ieteikt konkrētus modeļus. Parasti priekšroka tiek dota miniveniem, bet dažreiz izvēlas arī citus modeļus,” skaidro Longo Group dibinātājs.

1.    Volkswagen Sharan - iespaidīga salona ietilpība – izņemot otrās un trešās rindas krēslus, auto ietilpība palielinās līdz pat 2610 litriem. Īpaši piemērots tālākiem izbraucieniem, jo ir pietiekoši ekonomisks.

2.    Nissan Juke - tam ir tradicionāla hečbeka gabarīti, tostarp samērā zema grīda. Tas atvieglina suņu piekļuvi salonam. Maza un vidēja izmēra suņiem šī automobiļa salona ietilpība ir pilnībā pietiekama.

3.    Subaru Outback - izceļas ar plašu bagāžas nodalījuma telpu. Salīdzinājumā ar apvidus automobiļiem šim universālim ir zemāka grīda un attiecīgi dzīvniekam ir vieglāka piekļuve salonam un bagāžniekam.

“Lai izvēlētos piemērotu modeli, svarīga ir iespēja konsultēties ar speciālistu, kas piemeklēs labāko iespējamo variantu. Mēs varam palīdzēt attālināti – pa telefonu vai pēc tam, kad klients ir aizpildījis formu mūsu vietnē, kā arī konsultēt klātienē Longo Autoplaza Mūkusalas ielā. Sešu gadu laikā mēs esam palīdzējuši vairāk nekā 16 000 klientu atrast vispiemērotāko variantu,” piebilst Edgars Cērps.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 23.06.2024 Līgosim Augšdaugavas novadā TAKA
Apmeklējiet Augšdaugavas novadu! | Skatīt vairāk
Lidojums + Kruīzs. Antiļu salas 7 naktis Estravel Latvia
Lidojums no Parīzes + Karību salu kruīzs 7 naktīm. Akcija līdz 31.05. // ceļošana: novembris - februāris | Skatīt vairāk
no 1413 EUR
Aviobiļetes kūrotu galamērķos Estravel Latvia
Tivata, Korfu, Burgasa... labas cenas lidojumiem uz Eiropas kūrortiem. // Vietu skaits ierobežots, cenas mainās | Skatīt vairāk
no 99 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.06.2024 - 24.06.2024 Izgaršo Mājas kafejnīcu dienas Latgalē Latgale.travel
Mājas kafejnīcu dienu maratons šogad sākas tieši Latgalē – 29. un 30. jūnijā Rēzeknes un Ludzas novados. Gaidom gostūs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.21204019sec.