Dragreisa Kausa braucējus un entuziastus cienās enerģijas dzēriens "DrinkMe"

Arī šogad dragreisa braucējus un šī autosporta entuziastus vienos trīs posmu sacensības, kuru ģenerālsponsors ir jauns enerģijas dzēriens „DrinkMe”. Sacensību sērijas kopīgais nosaukums ir „DrinkMe Dragrace Cup 2009”, un tā posmi vienlaicīgi ir Latvijas Dragreisa Čempionāta ieskaite. Sezonas atklāšana – jau 26. aprīlī Biķernieku sporta bāzē. Atklāšanas programmu papildinās īpašs drifta šovs, auto entuziastu kluba Vabole.lv izstāde un auto audio skaņas sacensības, bet noslēgumā paredzēta grandioza uguņošana. Pasākumu atbalsta Latvijas Mūzikas Kanāls. Pārējie kausa posmi notiks 13. jūnijā Jēkabpils lidlaukā un 1. augustā Biķerniekos.

Pateicoties ilgam un mērķtiecīgam darbam, Latvijas Automobiļu Federācija Latvijas Dragreisa Kausam no 2009. gada ir piešķīrusi ievērojamāko un cienījamāko autosporta statusu – čempionāts, tātad šogad pilnīgi oficiāli esam kļuvuši līdzvērtīgi citiem sporta veidiem, bet sportisti visas sezonas garumā varēs cīnīties par prestižo čempiona titulu. Šogad vēl vairāki jaunumi – dragreisa sacensības aizraujošākas un neparedzamākas padarīs tautas klase jeb handikaps, kurā automašīnām nav dzinēja darba tilpuma ierobežojuma. Tiesa, handikapa klase nesaņems čempionāta ieskaites punktus, bet daudziem dalībniekiem šī būs pirmā iespēja pārbaudīt savus spēkus trasē. Īpašas balvas paredzētas arī motociklu dragreisa dalībniekiem, tāpēc ceram, ka motobraucēju atsaucība būs krietni lielāka nekā iepriekšējās sezonās. Ekskluzīvi kausi visiem uzvarētājiem no Apbalvojumu darbnīcas.

Pasākuma starplaikos paredzēts aizraujošs drifta šovs jeb īpašs sveiciens no Latvijas Drifta Čempionāta dalībniekiem, bet pēc finālbraucieniem notiks tradicionālā riepu kūpināšana, kuras uzvarētājus noteiks publika tribīnēs. Apmeklētājus ar krāšņu sezonas atklāšanas izstādi visu dienu priecēs auto entuziastu klubs vabole.lv, bet pēc čempionu apbalvošanas notiks noslēguma uguņošana, kuru realizēs Latvijas vadošā pirotehnikas un specefektu firma „Petarde”.

Latvijas Dragreisa Čempionāta 1. posma dalībnieku On-Line reģistrācija jau notiek žurnāla „Forsāža” mājas lapā www.forsaza.lv, kā arī interneta lapā jau savlaicīgiir iespēja iepazīties ar sacensību nolikumu, čempionāta punktu skaitīšanas sistēmu, handikapa noteikumiem, kā arī visas sezonas garumā tur varēsiet lasīt aktualitātes un jaunumus.

Paralēli dragreisam VIP parkā notiks arī auto audio sacensības, kurās paredzētas skaņas spiediena sacīkstes. Audio sacensību norises vietā tiks izstādītas auto audio sistēmas, kas veidotas kvalitatīvai mūzikas baudīšanai. Šīs sistēmas būs iespējams noklausīties, kā arī aprunāties ar to īpašniekiem un piedalīties konkursā. Sacensību noteikumi, reģistrācija un pārējā informācija: www.mobileaudio.lv.

Biļetes uz Latvijas Dragreisa Čempionāta 1. posmu variet iegādāties visās „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās, interneta lapā www.bilesuserviss.lv un Statoil degvielas uzpildes stacijās. Biļetes cena, ja to iegādāsieties līdz 31. martam – tikai seši lati (vēlāk tās kļūs dārgākas). Žurnālisti aicināti akreditēties pasākumam, sūtot savu pieteikumu uz epasta adresi respektauto@inbox.lv.

Pasākuma ģenerālsponsors – enerģijas dzēriens „DrinkMe”, sacensības atbalsta Latvijas Mūzikas Kanāls, vīriešu smaržas Lamborghini, European Hit Radio, OHO.lv, easyget.lv, EKO Polise, Getaway.lv, BMWPower.lv, MotoPower.lv; Vabole.lv, Mobileaudio.lv, Vipi.lv, Postfactum.lv, Travelnews.lv, Motors24.lv, erotiskavela.lv, Petarde.lv. Pedro TOP maize; Ādažu čipsi EGO; Good.lv un Apbalvojumu darbnīca.

Foto: Deniss Podnebess

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.06.2024 - 22.06.2024 Uz Lielo latgaļu tirgu Ludzā Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies aizraujošā braucienā uz Ludzu- Latvijas senāko pilsētu. Jautrri koncerti, amatnieku ražojumi, gardumi svētku galdam, 22.06 | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Tivata un Melnkalne  Karstais piedāvājuma Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu | Skatīt vairāk
no 485 EUR
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 23.06.2024 Vasaras saulgrieži Ķoņu kalnā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
22.jūnijā pl.18.00 aicinām uz izrādi “Tobiass ir miris, lai dzīvo Tobiass” Ķoņu kalna estrādē. Pēc izrādes etnogrāfiskie danči ar folkloras | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.41650891sec.