HGK drifta komanda dodas uz Igauniju

Kāpēc 4. Jūlijā dosimies uz Igauniju? Pērnavas auto trasē norisināsies„ Super race„ Igaunijas trešais Drifta posms sadarbībā ar Somijas Radalle.com, kur dalību ņems daudzi Somijas Drifta čempionāta spēcīgākie drifteri, protams, Igauņu drifteri un HGK Motorsporta komanda. Tātad HGK motorsporta komanda diemžēl neņems dalību Latvijas Drifta Čempionāta trešajā posmā. Iemesls - vēlme piedalīties ātruma Drifta sacensībās, cīnīties spēcīgā konkurencē un nest Latvijas vārdu ārvalstīs.

Pērnavas trase Driftam ir ļoti ātra un skatāma, skatītāju un fotogrāfu iecienīta, jo ir iespēja labi pārredzēt visu trasi. Pati pilsēta ir iecienīta apmeklētāju vidū, iespēja savienot patīkamo ar lietderīgo. Liela kūrortpilsēta un drifta trase tikai dažus metrus no jūras.

Ko mēs sagaidām no šīs sacensības? Protams, saprotam, ka cīņas būs spraigas, liels ātrums trasē, dažos iemetienos pat līdz 140km/h. Bet mēs ceram uz veiksmi un visu to labāko, sagaidām spraigu un azartisku cīņu, lielu un sīvu konkurenci un, protams, labus rezultātus.

Labums latviešu drifta cienītājiem? Nodibinot jaunus un labus kontaktus, ceram sagaidīt lielāko daļu somu labāko drifteru un Igaunijas braucēju jau 25. Jūlijā NEDS čempionātā, kas ir arī Latvijas Drifta čempionāta 4. posms Vaiņodes lidlaukā.

Mazliet vairāk un fotoreportāžu par to kā mums gāja sagaidīsiet jau nākamās nedēļas sākumā.

Vēl? Protams, novēlam visiem latviešu sportistiem veiksmi Latvijas drifta čempionāta 3.posmā, kurš noteikti neiztiks bez spraigām cīņām un azarta.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas čempionāts vieglatlētikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisināsies Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kura programmā iekļauta septiņcīņa un desmitcīņa. | Skatīt vairāk
Alūksnes pilsētas svētki Alūksnes TIC
Jau augusta pirmajā nedēļā gaidītākais pasākums šajā vasarā - Alūksnes pilsētas svētki | Skatīt vairāk
Reklāmas rakstu publicēšana Travelnews.lv TurismaBizness.lv
Reklāmas rakstu publicēšana tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv (LV / ENG) | Skatīt vairāk
130 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.07.2024 - 07.07.2024 Ķēniņa Tālivalža svētki Trikātā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
6.jūlijā no pl.11.00 aicinām uz Ķēniņa Tālivalža svētkiem Trikātā, kas būs piepildīti ar viduslaiku tematiskām un sportiskām aktivitātēm. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21218801sec.