Latvijas Dragreisa čempionātu atklās Battery Drag Meeting 2010

Jau tradicionāli Latvijas Dragreisa sacensību sezonu atklās Forsāža.lv rīkotās un enerģijas dzēriena „Battery” atbalstītās sacensības „Battery Drag Meeting 2010”. Pasākums notiks 25.04.2010 Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, Rīgā, Eizenšteina ielā 2. Šī gada pirmie ātruma svētki pulcēs gan Latvijas čempionu 1000 zirgspēku jaudīgos superauto, kas aprīkoti pat ar bremzēšanas izpletņiem, gan arī pirmo reizi – „Street” klases braucējus, kuriem skatītāju un fanu atbalsts būs ļoti nepieciešams!

Lai attīstītu un veicinātu dragreisa popularitāti Latvijā, šogad pirmo reizi organizatori braucējiem piedāvās izmēģināt spēkus „Street” klasē. Tās noteikumi ir tādi paši kā Handikapā, bet vienīgā atšķirība – tiek dots kopīgs starts. Gan Handikapa, gan „Street” klases sportistiem ir samazināta dalības maksa, turklāt 10 pirmie handikapa klases braucēji, kas sacensībām on-line pieteiksies Forsāža.lv mājas lapā (http://www.forsaza.lv/pages/ViewEvent/l11), startēt varēs par velti – bez dalības maksas! Savukārt pilnīgi visi on-line piereģistrētie braucēji saņems izdevīgu piedāvājumu no autodaļu un aksesuāru e-veikala eparts.lv. Tāpat Forsāža.lv lapā jau savlaicīgi ir iespējams iepazīties ar sacensību nolikumu, un visas sezonas garumā tur varēs lasīt Latvijas Dragreisa čempionāta aktualitātes un jaunumus, kā arī uzzināt par konkurentiem, kas jau ir pieteikušies sacensībām. Braucēju azartu noteikti palielinās ziņa, ka Biķerniekiem tradicionāli gatavojas gan Igaunijas, gan arī Lietuvas braucēji, tāpēc droši var teikt – cīņas būs karstas!

Jāpiebilst, ka arī skatītājiem sezonas atklāšanu būs iespējams apmeklēt par samazinātu samaksu – visiem, kas „Statoil” un Biļešuserviss.lv biļetes iegādāsies līdz marta beigām, ieeja pasākumā maksās tikai četrus latus. Bērniem līdz sešu gadu vecumam – ieeja bez maksas; no sešiem līdz 12 gadiem – trīs lati, turklāt mazos visu dienu izklaidēs „Lec un minies” atrakcijas.

Pateicoties enerģijas dzērienam Battery, pasākuma starplaikos apmeklētāji varēs baudīt kvalitatīvus un neaizmirstamus šovus, un, kā arī jau ierasti būs pārsteigums no Latvijas Drifta čempionāta meistariem, savukārt skatītāju zonā autošosejas sacensību fani varēs fotografēties pie savu favorītu automašīnām. „Battery Drag Meeting 2010” noslēgumā – trakākā un skatītāju visiemīļotākā atrakcija „KUMHO un Rubbers.lv riepu kūpināšanas šovs”!

Sacensību ģenerālsponsors: enerģijas dzēriens „Battery”, oficiālais radio: European Hit Radio, informē: Platforma.lv.

Pasākumu atbalsta: Latvijas Mūzikas kanāls, TV24, Zebra, SEMS, TVNET.lv, Travelnews.lv, OHO.lv, Atlaides.lv, Vipi.lv, Postfactum.lv, BMWPower.lv, Motopower.lv, Motors24.lv, Autonews.lv, Getaway.lv, Easyget.lv, Discomania.lv, Cafeteria.lv, Auto.Delfi.lv, Riga Spirits & Wine Outlet, WESS Select, eparts.lv, APE Motors, KUMHO, Rubbers.lv, TSC Auto, GENARTS.lv, DāvanuServiss.lv, Ķeizarmežs, Skorpions Apsardze, Auzas.lv, TenerifeForum.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 27.06.2024 Vasaras saulgriežu tirdziņš Liepājas reģiona TIB
Tirgus Rožu laukumā norisināsies divas dienas, 20.jūnijā no plkst. 12.00 līdz 20.00 un 21.jūnijā no 10.00 līdz 18.00. Ar lustēm, siera rituļiem un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 29.06.2024 “Pīterdīna"Jaunmoku pilī Jaunmoku pils
Pēterdienā, 29. jūnijā, Jaunmoku pils aicina latgaliešus un latgaliskā cienītājus satikties Kurzemē “Pīterdīna jeb latgaliskuos nūtikšonys | Skatīt vairāk
no 10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.06.2024 - 02.07.2024 Turcijas 4* un 5* viesnīcas, 7 naktis Estravel Latvia
Turcijas kūrorti - Alānija, Side, Beleka // VIESNĪCU VASARAS KOLEKCIJA // 7 naktis viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma | Skatīt vairāk
no 304 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Želesa
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Riga Islande Hotel
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52342701sec.