«Battery Superkauss» piedalās motociklu izstādē Ķīpsalā

2011.gada 2.-3.aprīlī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā motociklu un aksesuāru izstādes "Motocikls 2011" ietvaros darbosies "Battery Superkauss" stends.
Ar izstādi "Motocikls 2011" šogad tiek atklāta jaunā Latvijas motokrosa sezona un tā tiek veidota kā "festivāls, kur vēl pirms motosezonas uzsākšanas tikties motoklubu biedriem, motosportistiem un motofaniem, " stāsta projekta vadītājs Mārtiņš Refbergs.
Tādēļ mēs, "Battery Superkauss" komanda, ar saviem draugiem un atbalstītājiem izveidosim savu - "Battery Superkauss" mazo festivālu.
Ja atnāksi ciemos uz mūsu stendu, tev būs iespēja satikt "Battery Superkauss" organizatorus, vadošos Latvijas motosportistus un brīvā gaisotnē ar viņiem parunāt, nofotografēties, iegūt autogrāfus savai autogrāfu kolekcijai, izaicināt uz kādu galda tenisa maču vai arī izmēģināt savus spēkus citos atraktīvos konkursos.
Ikviens varēs iemēģināt, kāda ir sajūta, uzsēžoties uz motokrosa motocikla, skatīties iepriekšējo gadu video un fotogrāfijas no dažādām motokrosa sacensībām, nofotografēties ar jaudīgajām "Battery Superkauss" meitenēm un darīt vēl citas interesantas lietas, uzburot īstu motokrosa atmosfēru. Lai gaisotne būtu vēl jaudīgāka, mūsu dj parūpēsies par muzikālu noformējumu.
Tāpat profesionāli motokrosa mehāniķi parādīs, kā strādā ar motokrosa motocikliem, būs iespēja "nogaršot" dažādus produkcijas jaunumus no ražotājiem, paša acīm redzēt, kā vienkāršs motocikls pārtop skaistā sporta spēkratā, kā arī pakonsultēties ar motokrosa treneri par iespējām iesaistīties motokrosā un nepieciešamo treniņ procesu.
Būs padomāts arī par mazajiem čempioniem un čempionītēm. Kamēr tētis gūs emocijas, skatoties motokrosa video vai mačosies galda tenisā ar "Battery Superkauss" divkārtējo čempionu Lauri Freibergu, mazajiem būs iespēja padarboties Radošajā telpā, un pēc tam savu izveidoto meistardarbu paņemt līdzi uz mājām.
Varam atklāt, ka jo sevišķi tētus varētu iepriecināt viens no "Battery Superkauss" sarūpētajiem pārsteigumiem - Body Art paraugdemonstrējumi uz meiteņu ķermeņiem, kas tiks izrotāti "Battery Superkauss" noskaņā.
Pārējie pārsteigumi, lai pagaidām paliek noslēpumā.

Par izstādi "Motocikls 2011"
Izstādes "Motocikls 2011" apmeklētāji varēs gūt plašu ieskatu motociklu pasaulē, kurā būs aplūkojami visi Latvijā atzītākie, zināmākie motociklu zīmoli, kā arī daudzi jauni, Latvijā vēl neredzēti zīmoli. Konsultējoties ar speciālistiem varēs izvēlēties sev vēlamo marku un veidu motociklus, motorollerus un kvadriciklus. Tāpat būs iespējams iegādāties motociklu rezerves daļas, apģērbus, aksesuārus un uzzināt visu par remonta iespējām un tūningu. Būs arī lietoto motociklu un to rezerves daļu tirdziņš. Trīs dienas atsevišķā motohallē būs aplūkojami visdažādākie motospēkrati, notiks sacensības, šovi un paraugdemonstrējumi, būs arī atraktīvas karsējmeitenes un motobārs - viss, kas raksturīgs motobraucēju dzīvesstilam.
Vienlaicīgi ar izstādi "Motocikls 2011" Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks aktīvās atpūtas un sporta izstāde "Atpūta un Sports 2011", kā arī laivu un jahtu izstāde "Baltic Boat Show 2011". Līdz ar to būs, ko redzēt un piedzīvot ikvienam aktīvās atpūtas un veselīga dzīvesveida cienītājam.
Plašāka informācija izstādes mājas lapā: www.bt1.lv/bt1/atputasports

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ciemos pie NeParastā barona Bumbiera  Madonas TIC
NeParastumi Ērgļu pusē- barona Bumbiera "Bumbiermuižā". Viņš pats šeit iegriežas reti, tādēļ viesiem ir iespēja nakšņot muzikālajā sveču | Skatīt vairāk
Latvija
Rudens ekskursijas skolēniem 2024 Bauskas TIC
Iepazīsti novada plašo piedāvājumu–radošās meistarklases, degustācijas, aktīvās atpūtas izklaides, gan ceļojumu laikā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.09.2024 - 01.10.2024 Raimonda Paula un Guntara Rača koncerts Tukuma TIC
Īpaši ģimenēm un mūsu mazajiem skatītājiem 6.oktobrī pulksten 14:00 piedāvājam apmeklēt Raimonda Paula un Guntara Rača jauno dziesmu programmu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.09.2024 - 04.10.2024 "Patiesība par vīriešiem un sievietēm" Tukuma TIC
Vai esiet dzirdējuši teoriju, ka sievietes nāk no Venēras, bet vīrieši no Marsa? Šī ir interesanta versija par pasaules rašanos. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Riga Islande Hotel
,


Riga Islande Hotel boulinga centrs
,


Ludzas novada TIC
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76716805sec.