Multikino piedāvā izklaides vakaru automīļiem

2011.gada 3.maijā Multikino Rīga Plaza rīko pasākumu automīļiem, piedāvājot autoizstādi, radiovadāmo auto sacensības un jaunā trillera „Ātrs un bez želastības 5” pirms-pirmizrādi.

3.maijā jau no plkst. 18:00 Rīga Plaza autostāvvietas 3.stāvā būs apskatāma Latvijas autoklubu pārstāvēto automobiļu izstāde, bet plkst. 19:00 startēs NIKKO radiovadāmo automašīnu sacensības, kur uzvarētājs savā īpašumā iegūs īpašu NIKKO radiovadāmo mašīna, kā arī konkursu un šovu programma.

Savukārt plkst. 21.00 Multikino demonstrēs spriedzes filmas „Ātrs un bez želastības 5” pirmizrādi ar šī trillera zvaigznēm Vinu Dīzelu (Vin Diesel) un Polu Volkeru (Paul Walker) galvenajās lomās.

Pēc filmas no plkst. 23:00 vakara turpinājums Rīga Plaza izklaides centrā Fantasy Park ar leģendāra Nautiluss kluba rezidenta DJ Norsky priekšnesumu un boulingu līdz pat rītam par īpašu cenu – 4,50Ls stundā un apavu īre bez maksas.

Radiovadāmo automašīnu sacensībām aicināti pieteikties visi interesenti, sūtot pieteikumu līdz š.g. 2.maijām uz e-pastu: rigaplaza@multikino.lv. Multikino atgādina, ka arī autoklubi vēl par paspēt pieteikt savu auto izstādei līdz š.g. 2.maijam, sūtot pieteikumu uz minēto e-pasta adresi.

Īpaša žūrijas komisija atlasīs 3 automašīnas dažādās nominācijās, kuras saņems speciālus kausus un balvas no Rīga Plaza, Fantasy Park un Multikino.

Par filmu „Ātrs un bez želastības 5”

Šoreiz filmas darbība noris Brazīlijā. Pēc Dominika atbrīvošanas, Braiens (Pols Volkers) un Mia (Džordana Brevstere) ir spiesti šķērsot vairākas robežas, lai izbēgtu no varas iestādēm. Iedzīti strupceļā Riodežaneiro, viņi nolemj paveikt pēdējo darbu: viņi savāc elitāru komandu no labākajiem sacīkšu braucējiem. Tikai viņi abi saprot, ka vienīgā iespēja tikt brīvībā nozīmē stāties pretī korumpētam biznesmenim, kurš vēlas viņu nāvi. Taču viņš nav vienīgais, kurš ir uz pēdām abiem varoņiem. Federālais aģents Lūks Hobss (Dveins Džonsons) ir labākais savā jomā, un viņa vadītās komandas jaunais uzdevums ir notvert Dominiku un Braienu. Nonācis Brazīlijā, Lūks sastopas ar negaidītu problēmu – viņš nespēj atšķir labos puišus un sliktajiem...

(Lomās: Paul Walker, Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Jordana Brewster)

Biļešu iepriekšpārdošana Multikino kasēs un internetā, biļetes cena 3,40Ls.

Pasākumu atbalsta: Multikino, Fantasy Park, Rīga Plaza, Zelta Alus, Hugo Boss, Nikko, Duracel, Forsāža.

Gaidām Jūs kinoteātrī „Multikino”, modes un izklaides centrā „Rīga Plaza”, Mūkusalas ielā 71. Biļešu iepriekšpārdošana kinoteātra kasēs un mājas lapā http://www.multikino.lv/.

„Multikino” – vairāk neka kino.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 30.06.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 28.06.2024 Brīvdabas kino vakars Valmiermuižā  Valmieras novada Tūrisma pārvalde
27. jūnijā plkst. 21.00 aicinām uz jauniešu komēdiju „Tizlenes” un tikšanos ar režisori Martu Elīnu Martinsoni un jaunatnes darbinieku Eduardu | Skatīt vairāk
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19628191sec.