Mazda atklāj sociālo portālu Latvijā

Mazda pārstāvis Latvijā SIA Baltic Motors, Ltd atklājis jaunu sociālo portālu www.zoomzoom.lv. Tas izveidots īpaši Mazda markas automobiļu faniem un lietotājiem. Piereģistrējoties zoomzoom.lv būs iespējams ne vien uzzināt jaunāko informāciju par Mazda modeļiem un sasniegumiem, bet arī pirmajiem saņemt īpašus piedāvājumus no Mazda autorizētā dīlera un servisa, kā arī iesaistīties diskusijā par tēmām, kas aktuālas šo automobiļu īpašniekiem. Sociālo interneta vietņu apmeklētāji arvien biežāk teicas apvienoties interešu grupās un nedaudz nošķirties no lielās masas, zoomzoom.lv ideju pamato Inchcape Latvija mārketinga vadītāja Laura Jēgere. Zoomzoom.lv lietotāji turpmāk varēs piereģistrēties jaunāko modeļu testa braucieniem, piedalīties ekskluzīvos Mazda pasākumos, kā arī sazināties ar Mazda darbiniekiem tiešsaistē. „Ne velti zoomzoom.lv oficiāli saucas Mazda Latvija Zelta klientu sociāls portāls. L. Jēgere turpina: «Mēs zinām, ka daudziem Mazda īpašniekiem viņu auto ir kas vairāk nekā pārvietošanās līdzeklis, un tieši tāpēc šie klienti mums ir īpaši».

Sagaidot vasaru, Mazda dīleris aicina iepazīties ar speciālo Mazda aprīkojuma pakotni Samurai. Tajā ietilpst aerodinamisku spoileru komplekts, no iekšpuses apgaismoti sliekšņi un citi dekoratīvi elementi. Kopumā iegādājoties Mazda Samurai automašīnu būs iespēja ietaupīt līdz pat 2200 latiem. Sevišķi piemērots Samurai akcijas piedāvājums būs tiem pircējiem, kas lūkojas pēc Mazda automašīnas ar automātisko pārnesumkārbu. Patlaban Mazda3 un Mazda6 ar automātisko transmisiju iegādājamas par cenu, kas ir pat zemāka nekā tādām pašām automašīnām ar manuālo pārnesumkārbu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 17.06.2024 Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Latvija
13.-14.07. VIVAT CURLANDIA Bauskā! Bauskas TIC
Senās mūzikas festivāls VIVAT CURLANDIA Bauskā ar ārvalstu un pašmāju senās mūzikas koncertiem Bauskas pilī, Bauskas Sv.Gara baznīcā, Bauskas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 12.07.2024 IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
Atpūties Junior Suite 304 ar skatu uz Domu Dome Hotel
Atpūties Junior Suite 304. 🗝️ ar vannu un skatu uz Doma katedrāli. ✨ | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Grand Palace Hotel
,


Ventspils TIC
,


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82435203sec.