Sixt autonoma: līgavainis kāzu mašīnā pazaudē tikko iegūto gredzenu

Vasaras vidus un nogale vienmēr bijis karstākais kāzu laiks. No tām arvien biežāk izriet arī vecmeitu un vecpuišu ballīšu organizēšana pirms lielā notikuma. Šie pasākumi parasti tiek organizēti līdz pēdējam sīkumam, lai viss būtu ideāli. Un ideālā ballītē iederas arī ideāls auto.

Sixt autonomas mārketinga vadītāja Anta Lapa stāsta, ka pēdējā laikā vecmeitu un vecpuišu ballītes gūst arvien lielāku popularitāti, tomēr visbiežāk mašīnas joprojām tiek nomātas kāzu vajadzībām. Vispieprasītākās ir biznesa klases automašīnas kā BMW 5.sērija un 7. sērija, Mercedes Benz S klases auto. Ja rocība ir mazāka, klienti izvēlas BMW 3.sērijas auto, VW Passat vai arī VW Jetta.

Klientu prasības ir dažādas. Nenoliedzami būtiska ir automašīnas krāsa. Lai gan ar kāzām saistām visu balto un gaišo, baltā krāsa ir tikai otra populārākā. Vispieprasītākie tomēr ir melni auto. Klientiem ir svarīgs arī automašīnas stāvoklis - tai jābūt jaunai, koptai, bez vizuāliem defektiem. Sixt automašīnas nav vecākas par 2 gadiem, tādēļ šīs prasības vienmēr arī nodrošinām.

"Esam novērojuši tendenci, ka arvien biežāk kāzu organizētāji izmanto arī šofera pakalpojumus. Tas ir ļoti ērti, jo kāzu rīkotājiem ir iespēja veltīt visu uzmanību citām organizatoriskām lietām," atklāj Anta Lapa. Lielāku kāzu organizēšanai Sixt piedāvā arī autobusus viesu transportēšanai.

Kāzas tomēr ir un paliek jautrības un satraukuma pilns notikums, tāpēc netrūkst dažādu savdabīgu gadījumu. Pēc nomas pat nācies atrast līgavaiņa tikko iegūto laulības apliecinājuma simbolu, proti, gredzenu. Neaprakstāms bijis prieks, kad viņš saņēmis zvanu par atradumu.

Karstākā nomas sezona gan tuvojas noslēgumam, bet salīdzinot ar iepriekšējo, 2011. gadu, apgrozījums ir audzis. Sixt apkopotie dati liecina, ka 2012. gada pirmajos septiņos mēnešos Baltijā auto nomu visaktīvāk izmantojuši Vācijas iedzīvotāji (Latvijā tie ir 42% no visiem auto nomātājiem).

Tomēr nevar noliegt, ka pietiekami populāra autonoma ir arī vietējo iedzīvotāju vidū - 26% no visiem klientiem ir no Latvijas. Turklāt novērots, ka pieprasītākās ir kompaktklases automašīnas.

Vairāk par Sixt autonomas pakalpojumiem interneta vietnē www.sixt.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 17.06.2024 Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Latvija
CHRIS NOAH akustiskais koncerts Jaunpilī Tukuma TIC
Koncerts uz ezera! 13. jūlijā, plkst. 05:00 | Skatīt vairāk
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk
Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::7.29215288sec.