«Dzintara Aplis 2014» sezonas noslēgums paredzēts 14. septembrī

Svētdien, 14. septembrī sākot no pulksten 11.00 vēsturiskie spēkrati kā volgas, žiguļi un formulas atkal pierūcinās Biķernieku trasi, kur startēs "Dzintara Aplis 2014" sacensību noslēguma posmā ar sezonas čempionu noskaidrošanu.

Vēsturisko automašīnu autošosejas sacensībās "Dzintara Aplis 2014" dalībnieki startē septiņos posmos, kur noslēdzošais posms notiks 14. septembrī Rīgā, Biķernieku trasē. Pasākuma dienā norisināsies sacensības VAZ 1300, VAZ 1600,  Volga, Formula Easter, Formula Mondial klasēs. Vienlaikus ar "Dzintara Aplis 2014" septīto posmu Biķernieku trasē startēs arī "Žiguļu Kauss 2014" (VAZ Tuss) 8.posms, Latvijas čempionāta posms nacionālajā klasē, Volgu klasē un Kumho Challenge.

Pēc aizvadītiem sešiem posmiem kopvērtējuma līderpozīcijās „VAZ”  klasē ierindojas divkārtējais čempions Pēteris Laipnieks VAZ 1600 klasē ar 665 punktiem atstājot aiz šīs sezonas sīvāko konkurentu Konstantinu Samušiju (567 punkti)  un Mārtiņš Lagzdiņš VAZ 1300 klasē ar 610 punktiem atstājot aiz sevis iepriekšējā gada čempionu Aivaru Laipnieku (541 punkti).

"Šajā sezonā sīvākais konkurents man ir Konstantins Samušija. Pagājušajā gadā sacentos vairāk ar Ivaru Vasaraudzi. Šobrīd kopvērtējumā gan savā klasē, gan VAZ Superkausā atrodos 1.vietā. Aizvadītajā posmā "Riga Summer Race" pieļāvu vairākas kļūdas un bija vairākas cīņas, kurā labā formā bija Kristaps Ābols. Viņu apsteidzu tikai par 3/100,” par aizvadīto sezonu saka divkārtējais čempions VAZ 1600 klasē Pēteris Laipnieks.  

Volga klasē par šīs sezonas čempiona titulu cīnisies Ainārs Šēnfelds, kurš šobrīd atrodas 1.vietā ar 512 punktiem atstājot aiz sevis Andreju Pauperu (497 punkti) un Ivaru Janeku (494 punkti).

Dalībniekiem ir sākusies online reģistrācija uz "Dzintara Aplis 2014" noslēdzošo posmu, kur ar sacensību nolikumu var iepazīties mājas lapā www.dzintaraaplis.lv.

Ieejas maksa – 3 Euro (Ierodoties retro automašīnās un motociklos – bezmaksas autocaurlaide, bērniem līdz 12 gadiem, pensionāriem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām –  bezmaksas ieeja).

Sacensību sākums – 14. septembris  no pulksten 11.00. Pasākuma laikā aktivitātes nodrošinās arī CSDD un Latvijas Gumijlēcēju klubs. Savukārt pulksten 17.00 būs vērojams motobols, kur sacentīsies MK-Rīga pret "Milda", Kretinga (Lietuva).

Vēsturisko automobiļu sacensības Latvijā tiek organizētas sadarbībā ar "Ghetto Family", biedrību "Latvijas antīko automobiļu klubs" un Rīgas Motormuzeju.

Atbalsta: Ghetto Family, Biķernieku sporta kompleksa bāze, CSDD, Latvijas Antīko automobiļu klubs, Rīgas Motormuzejs, GoldGroup, Skrīveru saldumi.

Informē: Go4Speed, Draugiem.lv.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Latvija
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 02.07.2024 "ILGA" & "ROCK SYMPHONY"  Jaunpilī  Tukuma TIC
5.jūlijā plkst. 19:00 Jaunpils pils iekšpagalmā uz skatuves kāps divas leģendāras apvienības: Dailes teātra dziedošie aktieri u.c. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79422092sec.