Davosā norisinājās «Sixt» ikgadējā sanāksme

No 5. līdz 9. novembrim Eiropas augstākajā pilsētā, Davosā (Šveice) norisinājās vadošās mobilitātes uzņēmuma "Sixt" Ikgadējā Starptautiskā sanāksme (AGC), kas jau astoņpadsmito gadu pulcēja 1200 Sixt darbiniekus no visas pasaules. Arī "Sixt Latvija" pārstāvji devās uz Davosu un dalījās iespaidos ar Travelnews.lv.

Uz pasākumu,vienā no senākajiem slēpošanas kūrortiem, bija ieradušies "Sixt AG" vadība. Sanāksmes ietvaros uzrunu teica Ēriks Siksts (Erich Sixt) valdes priekšsēdētājs un Regīna Siksta (Regine Sixt), uzņēmuma viceprezidente. „Visā pasaulē "Sixt" ir sinonīms augstas kvalitātes servisam, kas nodrošinājis uzņēmuma izaugsmi un attīstību. Mūsu klientu apmierinātība ir galvenais faktors jau no uzņēmuma pirmsākumiem - 1912. gada”, savā uzrunā viņa uzsvēra. Uzņēmumu vada "Sixt" ģimene jau ceturtajā paaudzē. Zīmīgi, ka tieši pirms sanāksmes "Sixt saņēma pateicības vēstuli no klienta, kurš vēl nomājis auto, kd uzņēmumu vadīja Hans Sixt, Ērika Sixt (Erich Sixt), Sixt AG valdes priekšsēdētāja tēvs. Šis noteikti ir viens no labākajiem piemēriem, kas apliecina klienta lojalitāti daudzu gadu garumā.

"Sixt AG" ir lepni, ka pasaule tiek pārkrāsota oranža, jo šobrīd Sixt ir ne tikai vadošais auto nomas uzņēmums Eiropā, bet nu jau aktīvi paplašina nomas punktu skaitu Amerikas Savienotajās Valstīs (ASV), ik nedēļu atverot jaunus autonomas  birojus.Kā arī visā pasaulē zināma Sixt ciešā sadarbība ar BMW. Jaunais BMW i8 – sporta auto ar hibrīda dzinēju – bija ne vien aplūkojams, bet "Sixt" pārstāvjiem bija iespēja iejusties braucēja lomā. Savukārt, ieskatīties auto nomas nozares nakotnē ļāva viens no jaunākajiem Google produktiem - Google Glasses (Google brilles).

Īpašas uzslavas ir pelnījušas "Sixt Latvija" mārketinga aktualitātes, jo tās saņēma balvu par realizētajām mārketinga aktivitātēm (Airport Marketing). Tā ciešā sadarbība ar Latvijas nacionālās aviosabiedrības "airBaltic", ir padarījusi "Sixt" kā   ieteicamo auto nomas partneri.

Atzinīgi tika novērtētas "Sixt Latvija" sociālās darbības. Uzņēmums ir sniedzis atbalstu "Bērnu slimnīcas fondam", kas tiek realizēts Regīnas Sikstas sociālās atbildības projekta "Drying Little Tears" ietvaros. Projekta ietvaros bērni, kuriem ārsts ļauj uz nedēļu vai nedēļas nogali atstāt slimnīcu, tiek nogādāti mājās, izmantojot atsevišķu mašīnu ar vienmēr vienu un to pašu bērnu jau iemīļoto šoferi. Vairāk par projektu http://lv.sixt.com/footer-navigation/sixt-atbalsta/braucam-majas/?L=23

Par Sixt:

Sixt ir vadošais mobilitātes pakalpojumu sniedzējs Eiropā, kas dibināts 1912. gadā Minhenē, Vācijā. Šobrīd Sixt ir pieejams vairāk kā 100 pasaules valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. Sixt sniedz auto nomas, pilna servisa auto līzinga, autoparku vadības un konsultāciju pakalpojumus, būdams tehnoloģisko inovāciju līderis šajās sfērās. Vairāk par uzņēmumu: www.sixt.lv.

Par Sixt Latvija:
Sixt Latvija savu darbību uzsāka 2010. gada jūnijā, kad autoparku vadības uzņēmums Transporent kļuva par Sixt Rent a Car un Sixt Leasing franšīzes partneri Baltijas valstīs. Jau vairāk nekā septiņus gadus uzņēmums sniedz auto nomas un līzinga pakalpojumus, apkalpo un konsultē Baltijas lielāko uzņēmumu autoparkus, kā arī uzņēmumus ar nelielu automašīnu skaitu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunmoku pils aicina uz Dārza svētkiem Jaunmoku pils
21. jūlijā Jaunmoku pilī tradicionāli, pašā vasaras plaukumā, norisināsies viens no gada gaidītākajiem notikumiem – Dārza svētki. Šogad, | Skatīt vairāk
Senās mūzikas festivāla noslēguma koncerts Bauskas TIC
Senās mūzikas festivāla noslēguma koncerti Rundāles pilī. | Skatīt vairāk
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Aviobiļešu izpārdošana! SKY24.LV
Vairāk kā 50 galamērķi // ceļošanas periods līdz 31.05.2025. | Skatīt vairāk
no 69 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44310617sec.