Uzņēmuma Mazda dizaineri saņem prestižo balvu «Gada komanda»

Autoražotāja Mazda galvenā dizaina nodaļa šonedēļ notikušajā Autobūves zīmolu konkursa ceremonijā saņēmusi trīs atzinības, tajā skaitā prestižo balvu Gada komanda. Mazda saņēma apbalvojumus arī par pilnīgi jauno, pēc KODO koncepcijas ražoto nelielo krosoveru Mazda CX-3, kā arī sacīkšu treka velosipēdu, kas radīts īpaši Milānas Dizaina nedēļai. Ceremonija notika Autobūves dizaineru vakarā, kas tiek organizēts Frankfurtes Starptautiskās autoizstādes ietvaros.

Gada komandu izvēlas, ņemot vērā inovatīvu un noturīgu zīmola dizainu, un Mazda nenoliedzami ir augstākās kvalitātes dizains. Piecu Mazda dizaina studiju Japānā, Ķīnā, Vācijā un ASV personāls ir bijis uzdevumu augstumos, prasmīgi iekļaujot KODO – Kustību dvēsele dizaina tēmu veselā modeļu paaudzē, ieskaitot jauno Mazda CX-3, kas kategorijā Labākais dizains starp visām klasēm ieguva balvu Labākais no labākajiem. Savukārt pēc KODO koncepcijas ražotais velosipēds uzvarēja Detaļu un piederumu klasē.

"Man ir gods šeit, Frankfurtē, visā pasaulē strādājošo Mazda dizaineru vārdā saņemt šīs balvas," sacīja uzņēmuma Mazda galvenais dizainers Ikuo Maeda. "Man ir paveicies — man ir viens no vislabākajiem darbiem pasaulē, turklāt vienā no pasaulē izcilākajām komandām." Tāpat Maeda norādīja, ka dinamiskos KODO dizainus iedvesmo daba, sevišķi plēsoņu lokanās kustības pirms mešanās uzbrukumā.

Vācijas Dizaina padomes organizētajā Autobūves zīmolu konkursā starptautiskā līmenī godina izcilu izstrādājumu un komunikācijas dizainu. Vācijas Dizaina padome dibināta 1953.gadā, kad tā darbojās kā fonds, un pašlaik tā ir viens no pasaules vadošajiem dizaina kompetences centriem. Ceremonijā tiek pasniegtas balvas 15 kategorijās, kā arī četrās īpašajās kategorijās. Uzvarētājus izraugās žūrija, kuras sastāvā ir mediju, dizaina un komunikāciju eksperti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.05.2024 - 29.05.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 31.05.2024 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts! Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 487 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 31.05.2024 Rēzeknes āra peldbaseins atsāk sezonu! Rēzeknes pilsētas TIC
Un beidzot pēc ziemas sezonas, no 7.maija ir atsākusi darbu Olimpiskā centra Rēzekne “karstā sirds” – brīvdabas peldbaseina zona. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.05.2024 - 31.05.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
2024. gada vasarā Latvija pirmo reizi uzņems FIA pasaules rallija čempionāta posmu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.26440287sec.