LATVIJA | Aizkraukle

Tava labākā vecmeitu ballīte Kokneses apkārtnē

Tava labākā vecmeitu ballīte Kokneses apkārtnē

Lai vecmeitu ballīte izdotos perfekta, tās organizēšanā un plānošanā ir jāiegulda laiku, pūles un radošas idejas. Bet kur tam visam smelties iedvesmu? Koknesē ir bagātīgs un piedāvājums katrai gaumei – ielūkojies un ieplāno, lai Tava vai Tavas draudzenes vecmeitu ballīte būtu izcila un atmiņā saglabātos vēl ilgi!

Radošajām dāmām:

•    Meistarklase ādas dizaina centrā “Dunense”

Meistarklase norisinās radošajā darbnīcā,  kur iespējams sajust krāsu, līmes un ādas smaržu. Iespējams iejusties amatnieka lomā un izgatavot unikālu suvenīru – atslēgas piekariņu vai rokassprādzi personalizētā stilā, kas turpmākā lietošanā vienmēr atgādinās par īpašo ballīti. Dizaina centrā atrodas arī veikaliņš, kurā iegādāties dažādus ādas izstrādājumus.

https://visitkoknese.lv/lv/tourism/dunense

•    Latviskais kulinārijas mantojums “Radošajā mājā”

Biedrības "Baltaine" Radošās mājas darbīgie ļaudis aicina piedalīties rotaļu, danču un spēļu programmās, amatnieku darbnīcās un kulinārā mantojuma meistarklasēs, iepazīstot latvisko folkloras mantojumu. Piedāvā arī aizraujošas programmas Kokneses parkā un Kokneses pilsdrupās.

https://visitkoknese.lv/lv/tourism/radosa-maja-0

•    Dabīgā kosmētika “Janavās”

Iespējams izstaigāt Dabas sētas taku, saimniece Anta iepazīstina ar savu pieredzi bioloģisko produktu ražošanā, audzēšanā un izmantošanā. Var baudīt zāļu tējas, izbaudīt kosmētikas iedarbību sejas masāžas laikā, izgatavot ziepes, veldzēties Bābu avotā, piedalīties Baha ziedu gatavošanas darbnīcā. Dabīgo produkciju var arī iegādāties.

https://visitkoknese.lv/lv/tourism/zs-janavas

Aktīvajām dāmām:

•    Izbrauciens ar moci vai džipu “Rosmēs”

Vēlaties noķert adrenalīnu? Tad dodieties uz zemnieku saimniecību “Rosmes” un baudiet izbraucienu ar amerikāņu džipu vai motocikliem! Gluži kā dziesmā – “vējš matos un mati plīvo…” Garantējam – šī aktivitāte atmiņā saglabāsies ilgi! Blakus atrodas arī “Sajūtu šķūnis”, kurā iespējams baudīt kopā būšanu mirkli ilgāk.

https://visitkoknese.lv/lv/tourism/bezcelu-piedzivojumi-un-atputa-laukos

https://visitkoknese.lv/lv/tourism/sajutu-skunis

•    Izlaušanās spēle Kokneses viduslaiku pilsdrupu moku kambarī

Saliedējieties un pārbaudiet savu atjautību mēģinot izlauzties no īstena viduslaiku moku kambara! Spēle piemērota dāmu kompānijām līdz sešām personām. Vai būsiet gana atjautīgas un spēsiet rast pareizās atbildes, nonākot 17.gadsimta sākumā Koknesē?

https://visitkoknese.lv/lv/tourism/kokneses-viduslaiku-pilsdrupas-1

•    Daugavas un Pērses viļņu vilinājums

Vasaras sezonā Daugava un Pērse ietērpjas kuģīšu, SUPu, laivu un katamarānu rotās. Lieliska aktivitāte, baudot saules starus un ūdens viļņu veldzi. Izvēlieties, kas jums ir piemērotāks – laisks atpūtas izbrauciens ar kuģīšiem “Gulbis”, “Sēlis”, “Vīgante” vai  vikingu liellaivu “Nameisis”, vai arī nedaudz aktīvāks izbrauciens ar SUPiem, laivām un katamarāniem. SUP dēļi un laivas (ar un bez dzinējiem) pieejamas kempingā “Kārkļu osta”, savukārt SUP dēļi, airu laiva un katamarāni pieejami “Ūdens priekos Koknesē”.

https://visitkoknese.lv/lv/ideas/atputa-uz-udens

•    Ekspedīcijas “Hanzas ceļi” un “Zudusī Daugava”

Dodieties uz Kokneses viduslaiku pilsdrupām un izvēlieties vienu no ekspedīcijām - “Hanzas ceļi” vai “Zudusī Daugava” un steidziet meklēt atbildes! Ekspedīcija “Hanzas ceļi” aizvedīs aktīvā pastaigā pa Kokneses parku, savukārt ekspedīcija “Zudusī Daugava” – līdz pat Likteņdārzam.

https://visitkoknese.lv/lv/tourism/ekspedicijas

Mirkļu baudītājām:

•    Mirklis harmonijas un gards Creme brulee

Brīnišķīgajā tikšanās telpā  “Cornelius” iespējamas gan paipalu olu un gaļas delikatešu degustācijas, gan vienkārša mirkļu baudīšana, malkojot tasi kafijas un baudot, iespējams, Latvijā gardāko Creme brulee. Iespējams iegādāties vietējos labumus, izstaigāt Bilstiņu takas un saimniecības dārzu, kā arī baudīt Kokneses pilsdrupu ainavu (un uzņemt instagramīgas fotogrāfijas) no pretējā krasta.

https://visitkoknese.lv/lv/tourism/olala-delikateses

•    Brīdis maģijas Rudzupuķes dziednīcā

Parunāties, ieskatīties kārtīs, pasmaržot šamaņu ūdeņus, mazliet pabūt  citādā laikā un telpā, pavisam nedaudz ieskatīties maģiju pasaulē. Topošās līgaviņas izbungošana un masāžas rituāls jaunu dzīves posmu uzsākot. Iedvesmas sarunas pie zāļu tējas krūzes ar nelieliem maģijas pieskārieniem. Masāžas pieejamas nelielām dāmu grupām, līdz četrām personām, taču izbungošana un citi procesi pieejami arī lielākām dāmu kompānijām. Iespējamas arī izbraukuma sesijas.

https://visitkoknese.lv/lv/tourism/rudzupukes-dziednica

•    Mirklis sev “Svini šodien” namiņā kokos

Iespēja baudīt mirkli namiņā kokos vai terasē virs Pērses upes. Brīnišķīga vieta nesteidzīgām sarunām, foto sesijām, kā arī iespējams pasūtīt uzkodas un dzērienus. Saimniece Agnese piedāvā arī namiņa un terases dekorēšanu, uzburot skaisto mirkli vēl spilgtākās krāsās.  

https://www.facebook.com/profile.php?id=100094700077353

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 30.06.2024 Koncerts ar Valdi Atālu un Zani Bērziņu Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29.jūnijā pl.19.00 ielūdzam uz Akustikas vasaras terases atklāšanu, kurā uzstāsies Valdis Atāls un Zane Bērziņa. | Skatīt vairāk
10 EUR
Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 02.07.2024 "Marta & Neftali"  Irlavā Tukuma TIC
No 5. - 7. jūlijam Irlavā tiks svinēti Irlavas pagasta svētki- Irlavas 570. jubileja! Visi tiek aicināti svinēt svētkus kopā ar Saksofonu duetu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.45234513sec.