Valmiermuižas klēts viesistabā uzstāsies grupa «Sigma»

Piektdien, 28. oktobrī, plkst. 20.00 omulīgajā Valmiermuižas klēts viesistabā uzstāsies grupa „Sigma” ar akustisko koncertu.

Grupas mūzikā jaušama poproka, indie roka un elektroniskās mūzikas ietekme, kurus papildina arī amerikāņu minimālisma mūzikas idejas. Mūzika tiek radīta sadarbībā ar jaunākās paaudzes dzejniekiem, radot performanci ar īpašu atmosfēru. Grupas sastāvā spēlē Jānis Ozoliņš (balss, taustiņi), Kaspars Lastovskis (bass) un Uģis Eihvalds (sitamie instrumenti).

Pati grupa savu veikumu apraksta kā mūziku no sirds dziļumiem – tā ir melanholiski filozofiska un konceptuāli nospodrināta līdz sīkākajai detaļai, ļaujot lielāko uzmanību pievērst vokāla un klavieru saskanībai. Grupa „Sigma” spēlē mūziku pieaugušajiem, kas novērtē vienkāršības spēku.

Iestājoties rudenīgi dzestrajam laikam, Valmiermuižas klēts līdzās alus darītavai aicina pavadīt vakarus mājīgā gaisotnē, baudot mākslu, dzīvā Valmiermuižas alus garšas un ar tām saderīgu ēdienu. Valmiermuižas kultūras biedrība sarūpējusi trīs neatkārtojamus vakarus, kuros būs iespēja baudīt neierastus muzikālos priekšnesumus un Latvijas nevalstisko teātra organizāciju viesizrādes.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties Valmiermuižas klētī līdzās alus darītavai (Dzirnavu iela 2); Valmiermuižas vēstniecībā Rīgā (Aristida Briāna iela 9) un „Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Piesakies pirts skolai Lielzemenēs Bauskas TIC
2024. gada 27.oktobrī savas mācības uzsāks jaunā pirtnieku un pirtsmīļu grupa. Tev ir iespēja pievienoties! | Skatīt vairāk
Latvija
Brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM" Cēsu TIC
Ieskaties jaunajā Cēsu novada brīvdienu ceļvedī un iedvesmojies neaizmirstamām brīvdienām! | Skatīt vairāk
Piedalies īpašajā fotokonkursā! Bauskas TIC
Svinot Bauskas TIC jubileju, 13.09.-18.10. iesūti kādu Bauskas, Iecavas, Rundāles vai Vecumnieku un apkārtnes pastkartes cienīgu objektu vai ainavu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.10.2024 - 10.10.2024 Izrāde "Lielguļamā gulta" Tukuma TIC
Brīvdienu komēdija svingeru ritmos - Slampē. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Jaunpils pils
,


Limbažu TIC
,


Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs semināru telpas
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.547472sec.